98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
11
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga una dintre cele 7 cani "sunt senzationala"!

 admin  2015.02.14  Diverse,Trageri la sorti  932

concurs 121

De 14 ani ne-am propus sa te facem sa te simti senzationala in pielea ta si pentru ca, din cand in cand, mai sunt momente cand uiti acest lucru, iti vom face cadou un lucru care sa-ti aduca aminte in fiecare zi. Spune-ne ce inseamna pentru tine 121.ro si poti castiga una dintre cele 7 cani "sunt senzationala": 3 rosii sau 4 metalice.

(Re)aminteste-ti in fiecare zi ca esti senzationala!

Pentru a putea participa la acest concurs trebuie sa fii membru 121, sa ai domiciliul stabil in Romania si sa scrii intr-un comentariu ce inseamna pentru tine 121.ro.

Castigatorii vor fi extrasi prin tragere la sorti. De asemenea, participantii trebuie sa aiba completat domiciliul in profilul personal de pe 121.ro! 

Concursul se va desfasura intre 12 februarie si 8 martie 2015


PARTICIPA LA CONCURS

sunt senzationala concurs 121 concursuri onlineNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.