105
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.354.10
miliarde de lei,
adica

1.354.100.000,00
RON
11646
concursuri
expirate
16
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga una dintre cele 6 perechi de pantofi oferite de Compeed!

 admin  05.04.2016  Haine, Incaltaminte, Accesorii,Trageri la sorti  1486

concurs Compeed

Femeia si pantofii – intotdeauna au avut o relatie speciala. De fapt, se spune ca pantofii sunt cea mai importanta piesa din garderoba unei femei si, totodata, cea mai definitorie.

Cu toc, cu platforma, stiletto sau sport, pantofii nu sunt niciodata nici prea putini, nici prea demodati. Iar fashionistele adevarate nu tin niciodata cont de studii sau de parerea ortopezilor cand este vorba despre inaltimea tocurilor. Sa fie cat mai inalte!

Prin natura lor, femeile sunt fascinate de pantofi. O singura persoana poate fi poseseoare a sute de perechi de pantofi. Beyonce, de exemplu, se mandreste cu cateva mii.

Iar cea mai frumoasa poveste a relatiei pe care o femeie o are cu pantofii a fost ilustrata in seria “Sex and the City”, de Carrie Bradshaw (Sarah Jesica Parker).

Pantofii au puterea de a modela imaginea pe care care purtatoarea lor doreste sa o transmita. Pantofii dau incredere, emana senzualitate si au, aproape de fiecare data, o poveste in spate.

Spune si tu povestea ta de “dragoste” pentru pantofi si poti castiga o pereche personalizata de pantofi oferita de Compeed! In perioada 4 - 10 aprilie 2016, lasa un comentariu la articolul de concurs in care sa spui de ce este importanta pentru tine o anumita pereche de pantofi sau daca ai o amintire speciala legata de pantofi si poti castiga una dintre cele 6 perechi de pantofi oferite de Compeed si creata chiar de tine pe www.pentrucapantofi.ro.

In plus, daca iti place sa te joci cu modelele, culorile si materialele, Compeed iti ofera din nou sansa de a fi propriul tau designer de pantofi, iar la final sa castigi perechea de pantofi realizata de tine. Vezi detaliile aici.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Compeed castiga premii


Nu rata nici un concurs! Aboneaza-te acum la newsletter-ul nostru!
Adresa ta de mail