Acest concurs a expirat în data de 2015-06-27. Vezi concursurile active aici.
Banca Transilvania te trimite la concert Robbie Williams

Campania „Bun Venit, Robbie Williams” se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei in perioada 10 - 26 iunie 2015, inclusiv.

Pentru a participa la Campanie, participantul trebuie sa se inscrie si sa incarce prin intermediul aplicatiei de Facebook Bun Venit, Robbie Williams in perioada 10 - 26 iunie 2015 o fotografie originala in care transmite un mesaj de bun venit artistului Robbie Williams.

Premiile Campaniei vor consta in 53 de invitatii duble la concertul lui Robbie Williams din Bucuresti, din data de 17 iulie 2015.

Participantii la Campanie vor fi desemnati castigatori dupa cum urmeaza:

  • a) 3 castigatori pe baza punctajului obtinut pentru imaginile incarcate in aplicatia de Facebook, pe toata durata Campaniei. Numarul de voturi obtinute pentru imaginile incarcate in aplicatia de Facebook valoreaza 25% din totalul punctajului final, iar 75% valoreaza jurizarea imaginilor inscrise in aplicatie, de catre o comisie formata din reprezentanti ai Organizatorului si alti colaboratori ai acestuia, in functie de o serie de criterii de jurizare alese de acestia: originalitatea mesajului, transpunerea grafica a mesajului si continutul mesajului. Castigatorii vor fi desemnati in data de 29 iunie 2015.
  • b) 50 de castigatori prin tragere la sorti,  in data de 29 iunie 2015. Se vor efectua extrageri, cate una pentru fiecare din premiile constand in o invitatie dubla la concertul lui Robbie Williams din Bucuresti, pe data de 17 iulie 2015.