Acest concurs a expirat în data de 2015-12-16. Vezi concursurile active aici.
Nu alegi Pufosenia, Pufosenia te va alege pe tine!

Campania va incepe in data de 1 decembrie 2015 ora 00:00:00, ora Romaniei si se va incheia la data de 15 decembrie 2015 ora 23.59, ora Romaniei.

Produsele participante la Campanie sunt:

  • Delaco Branza Pufoasa cu Smantana 140 g
  • Delaco Branza Pufoasa Verdeata 140 g
  • Delaco Branza Pufoasa Somon 140 g
  • Delaco Branza Pufoasa Ciuperci 140 g

In cadrul acestei campanii, organizatorul ofera urmatoarele premii:

  • 50 de jucarii din pluș Nicidoos de 22 cm
  • 300 brelocuri Nicidoos

Pentru a participa la aceasta campanie, participantii trebuie sa achizitioneze in perioada campaniei, cel putin 1 produs Delaco participant la campanie si sa se inregistreze pe site-ul www.fanbranza.ro, in sectiunea dedicata campaniei, completand formularul de inscriere. Pentru inscriere se vor solicita urmatoarele informatii: Nume si prenume, Adresa de livrare premiu, Numar telefon, Adresa de email, Numarul si data bonului, Numele magazinului care a emis bonul fiscal, Bon fiscal care atesta cumpararea produsului participant la campanie, Numarul de produse participante la campanie existente pe bonul fiscal. Bonul fiscal se va introduce in formular sub forma de poza.

Premiile se acorda prin tragele la sorti. Tragerea la sorti va avea loc in data de 17 decembrie 2015 la sediul organizatorului. Mai intai se extrag cei 50 de castigatori pentru jucaria Nicidoos de 22 cm, apoi se extrag castigatorii brelocurilor. Premiile se vor expedia in cel mult 10 zile lucratoare calculate din data extragerii.