Acest concurs a expirat în data de 2015-10-16. Vezi concursurile active aici.
Alege distractia online.

Campania este organizata si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei si în reteaua de magazine Flanco, cu incepere la data de 01.09.2015 ora 00:00:00 si incheiere la data de 15.10.2015 ora 23:59:59.

Produsul participant la promotie este Huawei P8 lite.

Inscriere in campanie cu cod unic din magazinele Flanco:

Participantii la prezenta Campanie trebuie:

  • Sa achizitioneze în perioada Campaniei cel putin un produs participant la promotie;
  • Sa solicite la achizitie angajatului din magazinul Flanco participant cardul razuibil. In cazul in care consumatorul comanda produsul online pe website-ul Flanco, acesta va primi cardul razuibil in colet, odata cu produsul.
  • Sa razuiasca cardul primit in momentul achizitiei pentru a descoperi codul unic alfanumeric format din 5 caractere;
  • Sa acceseze website-ul alegedistractia.ro;
  • Sa isi creeze un cont de utilizator cu urmatoarele informatii: nume, prenume, telefon, email, parola, confirmare parola;
  • Dupa inregistrarea cu contul de utilizator participantul poate introduce codul unic descoperit pe cardul razuibil;

Fiecare cod unic introdus reprezinta o sansa la tragerea la sorti ce va fi organizata in data de 23.10.2015. Tragerea la sorti se va desfasura electronic, in prezenta unui notar public. In cadrul tragerii la sorti vor fi extrasi 5 castigatori ai unui premiu constand in cate o Drona si 15 rezerve. Castigatorii vor fi contactati telefonic in termen de maxim 5 zile lucratoare de la tragera la sorti. 

Inscriere in campanie fara achizitia unui produs participant:

  • Utilizatorul trebuie sa acceseze alegedistractia.ro;
  • Sa isi creeze un cont de utilizator cu urmatoarele informatii: nume, prenume, telefon, email, parola, confirmare parola;
  • Dupa inregistrarea cu contul de utilizator participantul se poate juca pe site. Participantul poate uploada una sau mai multe (poze fara gravitatie), unde prin poze fara gravitatie se intelege: Fotografiile sunt cele in care persoanele din cadrul lor se pozitioneaza astfel incat sa para ca nu sunt afectate de gravitatie. Asa poti ajunge sa pari ca mergi pe pereti si tavan sau ca stai in maini, cand, in realitate, ai o pozitie normala.

Cum poti face o fotografie “fara gravitatie”?

  1. Alege o locatie potrivita. Locurile ideale sunt culoarele, holurile sau orice locatie in care peretele poate parea a fi pamantul pe care calci si vice-versa.
  2. Pozitioneaza-te astfel incat sa pari ca esti asezat pe un perete ca pe un scaun, ca mergi pe un perete sau orice altceva iti trece prin minte.
  3. Experimenteaza. Fii creativ!
  4. Roteste cadrul si bucura-te de fotografia ta “fara gravitatie”.

Inainte de a intra in tragerea la sorti pentru unul din cele 3 premii constand fiecare in cate o bratara inteligenta Huawei TalkBand B2, pozele se valideaza de catre un moderator. O poza validata reprezinta o sansa de castig.

Pozele nevalidate raman in contul utilizatorului ca poze care asteapta validare. Validarea unei imagini se face in termen de 72 ore de la upload.

Fiecare poza aprobata reprezinta o sansa la tragerea la sorti ce va fi organizata in data de 23.10.2015. Tragerea la sorti se va desfasura electronic, in prezenta unui notar public. In cadrul tragerii la sorti vor fi extrasi 3 castigatori ai unui premiu constand in cate o o bratara inteligenta Huawei TalkBand B2 si 15 rezerve. Castigatorii vor fi contactati telefonic in termen de maxim 5 zile lucratoare de la tragera la sorti.

Premiile oferite în cadrul acestei Campanii sunt: