Acest concurs a expirat în data de 2015-01-09. Vezi concursurile active aici.
Esti pregatit de iarna? Esti pregatit de derdelus?

Campania se desfăşoară în perioada 3 decembrie 2014, ora 09,00 – 8 ianuarie 2015, ora 23,59 pe întreg teritoriul României.

Înscrierea în această campanie se face accesând pagina concursului şi completând formularul de înscriere disponibil. Un Participant se poate înscrie o singură dată în Campanie şi doar prima înscriere a fiecărui Participant se va lua în considerare.

In Campania Promotionala "Esti pregatit de iarna? Esti pregatit de derdelus" pot fi inscrise numai bonuri fiscale ce contin suplimente alimentare, dispozitive medicale sau produse cosmetice.

Pentru a se înscrie în campanie, participanţii trebuie să îndeplinească următorii paşi:

  • Pasul 1 – In perioada desfăşurării campaniei, participantii trebuie sa acceseze pagina de concurs, unde vor gasi formularul de participare la concurs.
  • Pasul 2 – Participantii vor completa formularul din aplicaţie cu datele cerute (nume, prenume, telefon, e-mail, judeţ, oraş, Farmacie independenta semnalizata Vivat, seria bonului fiscal ce atestă dreptul de participare) şi vor apăsa butonul “Înscrie-te în Concurs”. Pentru a fi validat, bonul fiscal trebuie să fie emis de una dintre farmaciile semnalizate Vivat menţionată în anexa 1 a prezentului Regulament şi să cuprindă doar produse din lista menţionată în anexa 2 a prezentului Regulament. Dacă bonul fiscal conţine medicamente clasificate de ANDM ca OTC sau RX pe lângă suplimente alimentare, dispozitive medicale sau produse cosmetice, bonul fiscal nu este considerat valid.

Premiile ce vor fi acordate câştigătorilor costau în 400 Sănii:

  • Sanie pliabila, de lemn, 90 cm, personalizata, cost unitar 168.55 Lei+TVA

Castigatorii premiilor oferite în cadrul acestei campanii promoţionale nu au posibilitatea de a primi contravaloarea în bani a premiilor sau schimbarea acestora cu alte bunuri/servicii şi nici să solicite schimbarea parametrilor/caracteristicilor premiilor.

Câştigătorii vor fi desemnaţi în data de 8 ianuarie 2015, prin tragere la sorţi, efectuată electronic, în mod aleatoriu, cu ajutorul web-site-ului random.org, din randul participantilor înscrişi în Campanie. Numele câştigătorilor vor fi afişate pe vivat-familia.ro până la data de 10.01.2015.