Acest concurs a expirat în data de 2015-02-13. Vezi concursurile active aici.
Rasfata-te la Salon Maison Paris, un loc de poveste cu aer boem si accente glam!

Rasfata-te la Salon Maison Paris, un loc de poveste cu aer boem şi accente glam!

Maison Paris, salon specializat in servicii de manichiura şi pedichiura din zona Dorobanti te invita sa te rasfeti si sa iti surprinzi iubitul cu o manichiura speciala pentru Valentine’s Day!

Indiferent ca preferi stilul boem sau alegi sa impresionezi prin accente extravagante, indiferent ca eşti adepta elegantei discrete sau alegi sa dai o nota avangardista stilului tau, la Maison Paris vei descoperi o atmosfera cu care sa te identifici şi posibilitati unice de personalizare a unghiilor.

La Salon Maison Paris ingrijirea unghiilor este ridicata la nivel de arta. Poti opta pentru personalizari sofisticate şi durabile ale unghiilor: aplicare de flori naturale, pene, tatuaje metalice, perle, cristale Swarovski, caviar, banda metalica, insertii de dantela sau catifea, pulbere de sidef sau aplicatii de forme fantezie (stelute, fundite). Toate acestea pot fi combinate ingenios in functie de starea de spirit sau personalitatea ta, alaturi de culori fondante sau nuante indraznete.

De asemenea, la Salon Maison Paris poti opta pentru manichiura sau pedichiura clasica, sau daca doreşti sa te bucuri mai mult timp de modelul ales, poti opta pentru oja semipermanenta sau gel. Produsele folosite sunt de cea mai buna calitate, de la branduri renumite, precum: Melkior, Cuccio, Ciaté, O.P.I.
Salon Maison Paris este localizat in zona Piata Dorobanti, adresa exacta fiind: Str. Constantin Aricescu nr. 18. 

Surpriza noastra cu ocazia Valentine’s Day este un concurs prin care poti câstiga una dintre cele 4 manichiuri semipermanente pe care le oferim!

Premiile se vor acorda prin tragere la sorti in data de 12 februarie 2015. Extragerea este efectuata automat cu ajutorul calculatorului.