78
concursuri
active
Premii
in valoare de

685.84
miliarde de lei,
adica

685.839.387,00
RON
11576
concursuri
expirate
17
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga una dintre cele 4 game Coccolino Creations sau unul dintre cele 12 Coccolino Water Lily si Pink Grapefruit!

 admin  2014.07.30  Diverse,Trageri la sorti  3368

concurs Coccolino

Vara suntem cu totii in cautarea relaxarii in locuri noi, inspirationale. 

La mijlocul lunii iunie, Coccolino a pornit in calatorie in calitate de expert pufolog si partener al lui Bradut Florescu, jurnalist de calatorii si un cunoscator al frumoaselor meleaguri asiatice. Inspirat de frumusetile locurilor explorate, Coccolino relanseaza gama Sensations sub numele Coccolino Creations, o combinatie de parfumuri deosebite de fructe si flori, un adevarat rasfat pentru simturi, in plus, incantat de aroma nuferilor pe care i-a intalnit la fiecare pas in experienta sa, Coccolino a extins aceasta gama cu un nou produs cu parfum proaspat si racoritor de nufar si grepfrut roz (Water Lily & Pink Grapefruit).

Raspunde corect la intrebarea de mai jos in perioada 30 iulie – 29 august 2014 si castiga una dintre cele 4 game complete Coccolino Creations (alaturi de un ursulet Coccolino) sau una dintre cele 12 produse Coccolino Water Lily & Pink Grapefruit (alaturi de un ursulet Coccolino)!

Cate variante contine noua gama Coccolino Creations?

  •  5 variante
  •  7 variante
  •  6 variante

PARTICIPA LA CONCURS

Coccolino Creations concurs Coccolino