Acest concurs a expirat în data de 2015-11-19. Vezi concursurile active aici.
Cand ai totul la indemana, curatenia merge struna!

Campania va începe pe data de 05 Noiembrie 2015 , ora 00:00:00 și va dura până pe 18 Noiembrie 2015 , ora 23:59:59,  este organizată și desfășurată pe întreg teritoriul României in reteaua de magazine Carrefour Romania  (28 locatii).

Produsele participante la campanie sunt: toate produsele Vanish, Air Wick, Calgon, Cillit, Finish si/sau Dettol, aflate la vanzare pe teritoriul României in reteaua de hypermarketuri Carrefour Romania.

Mecanismul campaniei este urmatorul:

  • Cumpara produse participante la campanie (orice combinatie de produse ale marcilor: AirWick, Vanish, Dettol, Cillit Bang, Finish si/sau Calgon) in valoare de minim 19,99 lei pe un singur bon, trimite SMS la 1822 (Număr cu tarif normal, valabil in retelele Orange, Vodafone si Telekom) cu numarul bonului fiscal si numele magazinului de unde le-ai achizitionat si poti castiga una dintre masinile de spalat vase Beko puse in joc – 1 premiu in fiecare magazin Carrefour.

După ce numărul bonului fiscal şi numele magazinului Carrefour de unde a achiziţionat produsul participant au fost trimise prin SMS la numărul 1822, participanţii vor primi un mesaj de confirmare.

Premiile acordate in cadrul Campaniei sunt:

Tragerea la sorti pentru acordarea premiilor va avea loc in data de 24 noiembrie 2015.  La această tragere la sorţi participă toate înscrierile efectuate in mod valid in perioada desfasurarii campaniei.

Regulamentul oficial al campaniei il gasiti aici.