Acest concurs a expirat în data de 2017-06-26. Vezi concursurile active aici.
Ia-ti outfit de Electric Castle si hai la festival!

Campania este organizata si desfasurata pe pagina Lidl Romania, in perioada 15.06.2017 – 25.06.2017.

Pentru a se inscrie in cadrul campaniei, participantul trebuie sa parcurga urmatorii pasii:

  • sa acceseze pagina campaniei;
  • sa completeze formularul cu urmatoarele date: nume, prenume, adresa de email, numar de telefon, oras;
  • sa completeze codul unic din partea de jos a bonului fiscal ce atesta achizitia a cel putin unui produs din gama Electric Castle din orice magazin Lidl de pe teritoriul Romaniei. Nu exista o valoare minima a bonului fiscal.

Participantii la promotie trebuie sa pastreze bonul fiscal, in original si integral, pentru validarea ulterioara a premiului.

Acelasi cod de bon fiscal poate fi transmis o singura data.

In cadrul campaniei vor fi acordate 25 de premii constand fiecare in cate 2 invitații single, General Access Pass Electric Castle (in total 50 - cincizeci de invitatii single). Valoarea unitara a unui premiu (i.e. doua invitatii single) este de 878 RON (cu TVA inclus). Valoarea unitara a unei invitatii este de 439 RON cu TVA inclus. Invitatia este valabila doar pentru acces in toate cele 4 zile de festival. Festivalul se va desfasura in perioada 12 iulie 2017 – 16 iulie 2017 in comuna Bontina, judetul Cluj. Premiul nu include alte costuri suplimentare.

Stabilirea castigatorilor celor 25 de premii are loc prin tragere la sorti ce va fi organizata in data de 27.06.2017 in prezenta unui Notar Public.La tragerea la sorti vor participa toate inscrierile valide din perioada Campaniei. In cadrul tragerii la sorti vor fi desemnati cei 25 de castigatori si 25 de rezerve.