98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
35
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga una dintre cele 200 de creme Nivea Care!

 admin  2015.04.10  Beauty,Trageri la sorti  2034

concurs Nivea

Concursul "Testeaza crema cu efect WOW" va incepe pe data de 09.04.2015, ora 12:00 si va dura pana la 14.06.2015, ora 23:59.

Pentru inscrierea valabila in vederea participarii la Concurs este necesara indeplinirea cumulativa a urmatoarelor conditii:

  • Participantul trebuie sa aiba drept de participare (Se pot inscrie in vederea participarii la Concurs numai persoanele fizice cetateni romani, cu domiciliul in Romania si care, la data inscrierii, au implinit varsta de 18 ani.);
  • Inscrierea se va face exclusiv in perioada Concursului;
  • Sa acceseze pagina internet www.nivea.ro, la sectiunea special dedicata concursului;
  • Sa completeze formularul existent cu urmatoarele date: nume, prenume, adresa e-mail, data nasterii, sex, telefon, adresa de e-mail, adresa postala mentionata in cartea de identitate si sa bifeze casuta pentru confirmarea acordului asupra termenilor si conditiilor concursului si asupra corectitudinii datelor completate in formular. Utilizatorii trebuie sa acceseze butonul "Trimite" pentru inregistratea datelor si inscrierea in concurs.

In cadrul acestui concurs se vor acorda premii prin tragere la sorti, dupa cum urmeaza:

  • In urma unei trageri la sorti, ce va avea loc in data de 18.05.2015, se vor acorda 100 premii, fiecare constand in o crema Nivea Care de 100 ml;
  • In urma unei trageri la sorti, ce va avea loc in data de 17.06.2015, se vor acorda 100 premii, fiecare constand in o crema Nivea Care de 100 ml;

Extragerile se vor efectua in prezenta unui avocat sau a unui notar public, in cadrul carora se vor acorda cate 100 premii, fiecare constand in o crema Nivea Care de 100 ml.

Un participant unic se poate inscrie o singura data in Concurs, implicit poate castiga un singur premiu.


PARTICIPA LA CONCURS

crema Nivea Care concurs Nivea concursuri onlineNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.