Acest concurs a expirat în data de 2015-08-01. Vezi concursurile active aici.
In ce an a fost fondat brandul Pretty Girl?

Creat pentru a aduce mai multa efervescenta in zona fashion si un stil personal intotdeauna in tendinte, brandul 100 % romanesc Pretty Girl, reuseste sa se remarce inca din 2008 prin colectii feminine, vibrante. 

Versatilitatea designului este atu-ul esential al liniilor feminine create de designerii brandului, iar materialele de calitate, cromatica ludica si croiala impecabila- vin sa sustina un produs autohton elaborat, ideal pentru o garderoba exuberanta.

O piesa semnata Pretty Girl devine o adevarata declaratie de stil prin calitatea evergreen a designului. Toate modelele se pot mixa in diferite combinatii flexibile care pot genera oricand outfituri variate in trend. Modelele Pretty Girl au calitatea de a defini sculptural linia corpului, astfel silueta capata o geometrie ehilibrata fara a epata exacerbat.

Colectiile capsula se adapteaza tendintelor fiecarui sezon definind in mod personalizat stiluri precum cel office, casual-chic, neo-glam sau boho. Astfel, in cadrul showroom-ului poti gasi oricand fie tinute clasice precum Little Black Dress sau deux-piecesuri reinterpretate, fie fuste retro sau bluze cu detalii supersize sau modele sofisticate cu imprimeuri exotice.

Participa la concurs in perioada 30 iunie – 31 iulie 2015 raspunde corect la intrebarea "In ce an a fost fondat brandul Pretty Girl?" si poti castiga una dintre cele 2 tinute oferite de Pretty Girl!