108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.562.10
miliarde de lei,
adica

1.562.100.000,00
RON
11645
concursuri
expirate
11
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga una dintre cele 2 masute de cafea!

 admin  2015.10.15    2083

concurs Lem's

Concursul „Ghiceste reducerea” se desfasoara in perioada 14 octombrie 2015 - 15 noiembrie 2015.

Utilizatorii trebuie sa acceseze pagina de concurs si sa rezolve un quiz din 3 intrebari, apoi sa-si lase datele de contact.

Participantii au obligatia sa se inscrie in concurs folosind date de contact valide si complete, astfel incat sa poata fi contactati de catre organizator in cazul in care vor fi alesi castigatori.

Premiile constau in:

  • 2 mese, Rio si Vento

Castigatorii se vor extrage in mod aleatoriu. Acestia vor fi desemnati in data de 16 noiembrie 2015.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Lem's castiga premii masute de cafeaNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.