Acest concurs a expirat în data de 2014-12-29. Vezi concursurile active aici.
Activeaza-ti M-Pesa

Campania “Activează-ţi M-Pesa” se desfășoară în perioada 01 septembrie – 28 decembrie 2014.

Fiecare client Vodafone care încheie cu succes procesul de înregistrare al contului său M-Pesa și care are contul M-Pesa activ la data tragerii la sorți este eligibil pentru Campanie. Activarea contului M-Pesa presupune parcurgerea integrală și cu succes a procesului înregistrarii, de la introducerea PIN-ului inițial, schimbarea și confirmarea unui nou PIN și până la primirea prin SMS a mesajului de confirmare a activării, din partea sistemului M-Pesa. 

Înscrierea în Campanie se realizează prin deschiderea contului M-Pesa și activarea acestuia în perioada Campaniei. Fiecare cont M-Pesa deschis în perioada Campaniei are o probabilitate egală de a fi extrasă câștigătoare. Numerele de telefon mobil ale Participanţilor care și-au deschis cont M-Pesa în perioada Campaniei sunt înregistrate în sisteme electronice computerizate, în scopul selectării câştigătorului. 

Lunar, pe perioada Campaniei, vor fi extrași prin tragere la sorţi 3 câştigători. Datele de extragere sunt: 01 octombrie 2014, 01 noiembrie 2014, 01 decembrie și 28 decembrie 2014.

În cadrul prezentei Campanii se vor acorda prin tragere la sorți următoarele premii: 

  • 12 x tablete model Vodafone Smart Tab 4 8 inch