Acest concurs a expirat în data de 2015-03-09. Vezi concursurile active aici.
Disney’s Music Festival

Simte ritmul, canta si distreaza-te alaturi de Mickey, Minnie, Donald, Goofy, invitatii speciali din Aladdin, Mica Sirena, Toy Story si cei peste 25 de prieteni din lumea Disney.

Loteria Disney’s Music Festival se desfăşoară pe parcursul a 7 zile calendaristice din data de 26.02.2015 pậnă în data de 08.03.2015 (inclusiv), ora 23 :59.

Pentru participanţii care se înscriu în concurs:

  • În vederea înscrierii la loteria publicitară ‘’Disney’s Music Festival‘’ participanţii trebuie să acceseze pagina de Facebook Carrefour Romania, din data de 26.02.2015 până la data de 08.03.2015, ora 23:00 cel târziu şi să completeze formularul de înscriere.
  • Pentru înscriere, participanţii trebuie să completeze formularul de înregistrare cuprinzând câmpurile afişate cu următoarele date: Nume, Prenume, Adresa de Email, Număr de Telefon, Oraş, Data Naşterii şi Sexul. Datele completate trebuie să fie similare cu cele din cartea de identitate a participantului.
  • În urma completării datelor, participantul se va putea înregistra efectiv în concurs prin accesarea butonului "Trimite".
  • În cazul în care toate câmpurile obligatorii au fost completate corect şi a fost apăsat butonul "Trimite", participantului i se va afişa pe ecran următorul mesaj: «Felicitări! Te-ai înscris cu succes! Îţi ţinem pumnii pentru tragerile la sorţi ‘’Disney’s Music Fetival ‘’!» Acest mesaj constituie validarea finala a înscrierii.

Un participant se poate înscrie în concurs o singură dată.

In cadrul loteriei publicitare “Disney’s Music Festival” se vor acorda 100 invitatii duble constând în:

  • fiecare castigator va primi o invitatie dubla la ‘’Disney’s Music Fetival‘’. Invitatia este valabila doar pentru o un adult si un copil.

Premiile loteriei vor fi acordate prin tragere la sorţi în data de 09.03.2015, orele 12:00. Câştigătorii vor fi anunţaţi şi confirmaţi telefonic urmând ca apoi sa fie afişaţi pe pagina de Facebook Carrefour Romania şi pe site-ul carrefour.ro.