Castiga una din cele 7 invitatii duble la comedia Internul
75
concursuri
active
Premii
in valoare de

408.24
miliarde de lei,
adica

408.239.387,00
RON
11515
concursuri
expirate
34
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga una din cele 7 invitatii duble la comedia Internul sau unul din premiile originale!

 admin  2015.09.30  Diverse,Trageri la sorti,Invitatii  891

concurs Cinemagia

Partner media, Warner Bros. si Freeman Entertainment te invita la film!

Ea este tanara, moderna si conduce un site de fashion.  Mama, sotie, femeie de cariera, nu e usor sa jongleze cu toate. El este pensionar, de moda veche si cu foarte mult timp liber. A, si e noul ei intern!  Robert de Niro si Anne Hathaway fac o echipa de milioane in comedia Internul, un nou film scris si regizat de Nancy Myers. Cum se va adapta un pensionar de 70 de ani la mediul ultramodern, limbajul total necunoscut, viata in viteza si colegii care i-ar putea fi nepoti?

Raspunde la intrebarea de concurs si poti castiga una din cele 7 invitatii duble la comedia Internul sau unul din premiile originale de mai jos: Agenda,  Claxon bicicleta, Power Bank, Tricou barbati, Tricou eco femei.

Invitatiile sunt valabile la Cinema City Sun Plaza din Bucuresti, de luni pana vineri. Castigatorii afisati pe site pot merge la film cu buletinul si cu mailul de confirmare pe care il vor primi (printat sau pe telefon), care contine perioada de valabilitate a invitatiei.

Robert De Niro si Anne Hathaway iti ofera umor si emotie intr-o noua comedie de Nancy Myers, regizor si scenarist The Holiday, It’s Complicated si Somethin’s Gotta Give. Mergi la cinema sa vezi Internul, o productie Warner Bros. Pictures distribuita in cinematografele din Romania de Freeman Entertainment. Internul. Din 25 septembrienumai la cinema.

Castigatorii vor fi alesi prin tragere la sorti si anuntati pe site marti 06.10.2015.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Cinemagia intrebarea de concurs comedia Internul castiga premii