Acest concurs a expirat în data de 2016-11-26. Vezi concursurile active aici.
Activeaza-ti serviciul de Mobile Banking!

Campania „Activeaza-ti serviciul de Mobile Banking” se desfăşoară prin intermediul Serviciului Online Banking al Alpha Bank Romania S.A. si in orice unitate a bancii de pe teritoriul Romaniei, in perioada 24 octombrie 2016 ora 00:01 - 25 noiembrie 2016, ora 23:59. 

La campanie participa toti clientii persoane fizice detinatori ai Serviciului de Internet Banking, care nu sunt clienti ai serviciului de Mobile Banking si care isi activeaza serviciul de Mobile Banking in perioada campaniei.

La tragerea la sorti pentru premiile constand in Bratara fitness Fitbit Alta, Small vor participa toti clientii care isi activeaza serviciul de Mobile Banking astfel: din aplicatia de Internet Banking de la Alpha Bank Romania S.A. sau in unitatile Alpha Bank Romania SA, in perioada campaniei.

Tragererile la sorti vor fi organizate in urmatoarele date:

  • 3 castigatori in data de 16 noiembrie 2016, la care participa toti clientii Alpha Bank Romania SA care isi activeaza serviciul Mobile Banking in perioada 24 octombrie – 11 noiembrie 2016.
  • 3 castigatori in data de 30 noiembrie 2016, la care participa toti clientii Alpha Bank Romania SA care isi activeaza serviciul Mobile Banking in perioada 12 noiembrie – 25 noiembrie 2016.

Castigatorii Bratarilor fitness Fitbit Alta, Small vor fi anuntati telefonic prin 3 apeluri telefonice efectuate in 3 zile lucratoare consecutive incepand cu prima zi de dupa tragerea la sorti, primind premiul in baza unui proces verbal de predare primire, în forma prezentată de Organizator, si a CI valabila la data inmanarii.

Lista finala a castigatorilor va fi publicata pe alphabank.ro in termen de maxim 15 zile lucratoare de la data tragerii la sorti.

In cadrul Campaniei se vor acorda prin tragere la sorti un numar de 6 premii, constand in Bratara fitness Fitbit Alta, Small.