101
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11652
concursuri
expirate
28
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga una din cele 5 invitatii duble la concertul Loredenei Groza sau unul din cele 10 produse Dero constand in Dero 2in1 Levantica si Iasomie lichid 3L!

 detty  2016.11.09  Diverse,Trageri la sorti,Invitatii  600

concurs Dero

Campania “Concurs Dero – Trimite un zambet" se va desfasura in perioada 08.11.2016 – 21.11.2016.

Pentru a participa la campanie, persoanele interesate trebuie sa acceseze in perioada campaniei site-ul Facebook si sa se logheze in propriul cont, apoi sa urmeze pasii descrisi in continuare:

  • Sa acceseze pagina de Facebook Dero Romania si sa trimita, prin mesaj privat un text care sa contina cuvantul “zambet” sau emoticonul smiley (“J”).
  • Se pot trimite mesaje private oricand in perioada campaniei, dar doar textele care contin cuvantul “zambet” sau “J” vor primi mesaj automat din partea paginii Dero si doar acei utilizatori vor intra in baza de date a participantilor inscrisi in campanie, din care se va face tragerea la sorti pentru desemnarea castigatorilor. Un utilizator poate participa/se poate inscrie o singura data in Campanie, trimitand un singur mesaj privat catre pagina Dero.

Pentru a fi validata inscrierea unui participant in Campanie, acesta trebuie sa indeplineasca simultan toate conditiile de mai sus. 

In cadrul acestei campanii se acorda 15 premii, astfel:

  • 5 invitatii duble la concertul Loredenei Groza de pe 27 noiembrie 2016, ce va avea loc in Bucuresti la Sala Palatului, si
  • 10 produse Dero constand in Dero 2in1 Levantica si Iasomie lichid 3L.

Premiile vor fi acordate prin tragere la sorti la finalul Campaniei, la data de 22.11.2016.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Dero castiga premiiNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.