108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.571.10
miliarde de lei,
adica

1.571.100.000,00
RON
11653
concursuri
expirate
20
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga una din cele 4 vacante de vis, in Tarile Nordice, Madrid, Cipru, Sicilia sau saptamanal trolere, seturi gratar, lenjerii de pat, vouchere combustibil!

 admin  2018.06.09  Diverse,Vacante,Vouchere,Trageri la sorti  728

concurs Ceresit

Campania se va desfasura pe intreg teritoriul Romaniei, in perioada 01 mai 2018 - 31 iulie 2018.

La aceasta campanie participa produsele marca Ceresit si anume produsele Ceresit CE 40 (5kg), chit pentru rosturi.

Pentru a participa la campanie, participantii trebuie sa achizitioneze cel putin unul dintre produsele participante, sa trimita SMS la numarul 3723, din orice retea de telefonie mobila Orange, Vodafone, Telekom sau Digi (SMS cu tarif normal in retelele mentionate) cu codul de sub capacul si numele culorii alese in perioada campaniei.
In cadrul acestei campanii, organizatorul ofera, prin tragere la sorti, urmatoarele premii:

  • 45 x troler de calatorie
  • 90 x lenjerie de pat
  • 27 x set de gratar + accesorii
  • 45 x voucher combustibil in valoare de 300 lei
  • 4 x excursie pentru 2 persoane, la alegere, intr-una dintre locatiile: Cipru, Etna (Sicilia), Tarile Nordice,Madrid

In cadrul celor 3 luni ale campaniei sunt 13 saptamani de campanie. In cadrul campaniei se vor organiza 9 extrageri saptamanale, incepand cu 5 iunie 2018.

Campania se va desfasura pe intreg teritoriul Romaniei, in perioada 01 mai 2018 - 31 iulie 2018. Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu site-ul Concursoman.ro. Pentru mai multe detalii consulta regulamentul oficial complet.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Ceresit castiga premiiNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.