108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.571.10
miliarde de lei,
adica

1.571.100.000,00
RON
11653
concursuri
expirate
10
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga una din cele 4 bucatarii complet utilate pentru mese gustoase in familie!

 admin  2015.04.08  Diverse,Trageri la sorti  1539

concurs Nestle

De Pasti, vino in magazinele Cora si poti castiga premiile Nestlé!

In perioada 01 – 14 aprilie 2015 Nestle organizeaza campania promotionala “De Pasti, castigi cu Nestle” care se va desfasura in toate magazinele Cora.

Campania vine sa incurajeze familiile sa aiba o alimentatie echilibrata si diversificata in perioada Pastelui, precum si un program variat de activitati fizice, foarte importante pentru un stil de viata sanatos.

De aceea, in cadrul campaniei, cumparatorii Cora vor avea sansa sa castige 1 dintre cele 4 bucatarii complet utilate pentru mese gustoase in familie.

Cum vor fi castigate premiile:

  1. Cumperi produse Nestlé in valoare de 30 lei.
  2. Prezinti cardul Cora la casa de marcat.
  3. Prin tragere la sorti poti castiga 1 dintre cele 4 bucatarii complet utilate.

Nu participa in Campanie Formulele de lapte Nestlé pentru copii sub 1 an (Nan 1, Nan 2, Nan HA 1, Nan HA 2, Nan fara lactoza, Nan Sensitive).


PARTICIPA LA CONCURS

concurs Nestle concurs Cora concurs Paste concursuri online produse NestleNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.