Acest concurs a expirat în data de 2015-06-21. Vezi concursurile active aici.
Cardurile Alpha Bank iti aduc bani inapoi.

Campania se desfasoara in perioada 21 aprilie – 20 iunie 2015.

Campania se adreseaza tuturor persoanelor fizice, care indeplinesc conditiile:

  • Au calitate de detinator pentru cel putin un card de credit de la Alpha Bank Romania si efectueaza plati la comercianti pe durata campaniei, prin intermediul cardului de credit detinut;
  • Clientii care aplica pe durata campaniei pentru un card de credit de la Alpha Bank Romania si efectueaza plati la comercianti prin intermediul cardului de credit achizitionat pe perioada campaniei.

Vor fi eligibile tranzactiile la comercianti (inclusiv pe internet), efectuate prin intermediul cardului de credit, cu o valoare minima de 100 lei / tranzactie.

Premiile se vor acorda pentru tranzactiile efectuate la comercianti (inclusiv pe internet) pe durata campaniei, pana la epuizarea bugetului maxim alocat pentru cash back in valoare neta de 120.000 Euro. Premiile se vor acorda lunar, dupa data de 15 a lunii urmatoare pentru tranzactiile decontate si nereversate in perioada precedenta. Premiile se vor acorda in moneda cardului. 

Clientii care aplica pentru un card de credit pe durata campaniei si efectueaza prin intermediul acestuia cel mai mare numar de tranzactii la comercianti (minim 10 tranzactii/card) vor fi premiati cu o tableta Samsung Galaxy. Vor fi premiati primii 30 de clienti in ordinea numarului de tranzactii, iar in caz de egalitate, departajarea se va face in functie de volumul total al tranzactiilor, clientul cu valoarea mai mare fiind desemnat castigator.

Tranzactiile efectuate la ATM nu sunt incluse in prezenta campanie promotionala.

In cadrul Campaniei se vor acorda 2 categorii de premii:

  • Bani returnati pe cardul de credit („cash back”), in limita unui buget maxim total de 120.000 Euro. Valoarea premiului va fi calculata in functie de valoarea tranzactiilor efectuate cu cardul de credit la comercianti (inclusiv pe internet) in perioada campaniei, nu mai mult de 400 lei/card (sau echivalent EUR), dupa cum urmeaza:
    • 5 lei (sau echivalent EUR) pentru fiecare tranzactie a carei valoare este cuprinsa in intervalul 100 lei – 200 lei (sau echiv. EUR);
    • 10 lei (sau echivalent EUR) pentru fiecare tranzactie a carei valoare este mai mare de 200 lei si mai mica sau egala cu 400lei (sau echiv. EUR);
    • 20 lei (sau echivalent EUR) pentru fiecare tranzactie a carei valoare este mai mare de 400 lei (sau echiv. EUR).
  • 30 de premii, fiecare constand intr-o tableta Samsung Galaxy

Pentru acordarea premiilor, Participantul nu trebuie să aibă întârzieri la plata sumelor datorate Bancii, aferente oricaruia din cardurile detinute la Alpha Bank la data acordării premiului.

Premiile vor fi acordate o singura data clientului Participant pentru tranzactiile efectuate in perioada campaniei (inclusiv tranzactiile efectuate prin intermediul cardului suplimentar).