Acest concurs a expirat în data de 2016-07-30. Vezi concursurile active aici.
Fii serif la relaxare, inhata premiul cel mare!

Campania "Fii serif la relaxare, inhata premiul cel mare!" este organizata si se desfasoara in perioada 16 iunie 2016 - 29 iulie 2016, in judetele Arad, Arges, Bacau, Botosani, Braila, Brasov, Constanta, Covasna, Dambovita, Dolj, Galati, Harghita, Hunedoara, lalomita, lasi, llfov, Mehedinti, Maramures, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Satu Mare, Suceava, Teleorman, Vaslui, Vrancea, in locatii de tip magazin alimentar si locatii de tip bar/ restaurant, selectate de catre organizator si semnalizate cu materiale de comunicare.

Produsele participante in campanie, in locatiile de tip magazin alimentar sunt: bere Ciucas sticla 0,5L, bere Ciucas doza 0,5L; bere Ciucas PET 1L; bere Ciucas PET 2,5L.

Produsele participante in campanie, in locatiile de tip bar/ restaurant sunt: bere Ciucas sticla 0,5L.

Pentru a participa la prezenta campanie promotionala, participantii trebuie sa respecte urmatorul mecanism:

  • La achizitia unei anumite cantitati de bere Ciucas, consumatorul primewte un talon razuibil. Cantitatea de bere necesara a fi achizitionata (in orice combinatie de ambalaj si gramaj, dintre produsele participante la campanie) va diferi in functie de tipul locatiei, de la 1 L la 2L (sau de la 2 la 3 sticle), urmand ca acest aspect sa fie semnalizat pe materialele promotionale din fiecare locatie.
  • Prin razuire, pe fiecare talon devine vizibil unul dintre mesajele:
    1. „Felicitari!Te-ai relaxat si o doza Ciucas ai castigat!";
    2. „Continua sa te relaxezi cu Ciucas si mai incearca o data!";
  • In cazul in care este vorba despre un talon razuibil cu mesajul „Felicitari! Te-ai relaxat si o doza Ciucas ai castigat", consumatorul va primi pe loc, in locatie, premiul comunicat prin mesaj (doza de Ciucas 0,5L).
  • Atat taloanele razuibile care contin mesajul „Felicitari! Te-ai relaxat si o doza Ciucas ai castigat!", cat si taloanele razuibile care contin mesajul „Continua sa te relaxezi cu Ciucas si mai incearca o data!", pot fi completate de participanti cu datele de indentificare solicitate pe talon, daca acestia doresc sa participe la tragerea la sorti si vor fi introduse in urna din locatie, in acest scop. Taloanele pot fi introduse in urna pana la data de 15 iunie 2016 (inclusiv).

Premiile oferite in cadrul prezentei campanii promotionale sunt urmatoarele:

  • 288.096 x Doze Ciuca 0,5L
  • 108.740 x Sticle Ciuca 0.5L
  • 3.927 x Bicicleta Model Kreativ 2813

Tragerea la sorti pentru marele premiu va fi manuala si va avea loc in perioada 16 iunie 2016 - 29 iulie 2016, in fiecare locatie participanta la promotie, din urna in care a fost depus talonul, in prezenta unui reprezentant al fiecarei locatii participanta la promotie, a unui reprezentant Ursus Breweries S.A. si a unui notar public / avocat, care va certifica extragerea efectuata / va atesta data, identitatea partilor si continutul procesului­ verbal de desemnare castigator.

Premiile instant se vor acorda pe loc, de catre personalul din fiecare locatie participanta, persoanelor cu varsta de cel putin 18 ani impliniti la data inceperii campaniei.

Catigatorul premiului acordat prin tragere la sorti va fi anuntat pe loc si va fi contactat telefonic din locatie, de catre reprezentantul organizatorului. Marele premiu - o bicicleta - va putea fi ridicat de catre catigator, pe loc, in urma validarii de catre comisie, din fiecare locatie in care s-a organizat extragerea sau, din aceeasi locatie, in termen de maximum 10 zile lucratoare de la validarea telefonica.