Concurs: Castiga una din cele 3 experiente cu un Audi R8 pe pista de Grand Prix de la Nurburgring sau 500 de euro zilnic!

Adăugat de concursoman în data de 2016.08.30 • 1685 vizualizări

concurs OMV

Intra in cursa pentru o experienta de nepretuit pe circuitul de Grand Prix Nürburgring.

Campania se va desfasura in perioada 25.08.2016 - 09.10.2016prin intermediul statiilor OMV.

Participantul trebuie sa achizitioneze orice varianta de carburant OMV (OMV Diesel, OMV MaxxMotion Diesel, OMV MaxxMotion 95 sau OMV MaxxMotion 100) si sa plateasca cu cardul emis sub marca MasterCard sau Maestro in statiile participante in perioada campaniei.

Fiecare tranzactie efectuata in modul contact (Chip & Pin), prin inserarea cardului in terminalul de plata cu card emis sub marca MasterCard sau Maestro, va intra in campanie cu o sansa de castig, in timp ce fiecare tranzactie efectuata in modul contactless, prin apropierea cardului emis sub marca MasterCard sau Maestro de terminalul de plata cu card contactless, va intra in campanie cu cate doua sanse de castig.

In cadrul campaniei se vor acorda urmatoarele premii:

  • 46 premii mici constand in bani cu valoare unitara neta de 500 EURO
  • 3 premii mari constand in Experienta de Neuitat la Circuitul Grand Prix Nurburgring, alaturi de pilotul de raliu Bogdan Marisca

In data de 17 octombrie 2016 se va organiza tragerea la sorti. La aceasta tragere la sorti vor participa toate inscrierile valide din perioada campaniei.

(P): Câștigă un smartphone Samsung Galaxy S9!


PARTICIPA LA CONCURS

Concursuri similare: