98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
11
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga una din cele 3 excursii de Revelion la Sinaia pentru 6 persoane!

 detty  2016.09.22  Diverse,Vacante,Trageri la sorti  1866

concurs Sensodyne

Campania promotionala "Sensodyne fii #faradileme" se va desfasura in perioada 15 septembrie 2016 - 15 noiembrie 2016, in toate magazinele din Romania care comercializeaza produse Sensodyne pasta de dinti Advanced Clean 75 ml.

La aceasta campanie participa urmatorul produs in limita stocului disponibil: Pasta de dinti Sensodyne pasta de dinti Advanced Clean 75 ml.

Mecanismul campaniei

  • Participantul trebuie sa achizitioneze minim un produs participant la campanie in perioada 15 septembrie - 15 noiembrie 2016. 
  • Participantul trebuie sa se inscrie la campanie exclusiv prin SMS la nr. 1729 sau pe pagina de Facebook a campaniei, una sau mai multe numere de bon fiscal care sa faca dovada achizitiei.

Premiile acordate in timpul acestei campanii sunt:

  • 3 premii constand intr-o Excursie la Sinaia + pachet Revelion 2017, Hotel Sinaia 3*

Un participant unic, poate castiga maxim 1 premiu in cadrul acestei campaniei!


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Sensodyne castiga premii promotie Sensodyne excursie la Sinaia Revelion 2017 Pasta de dinti SensodyneNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.