108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.571.10
miliarde de lei,
adica

1.571.100.000,00
RON
11653
concursuri
expirate
21
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga una din cele 3 camere video sport GoPro Hero 6, 4K, Black Edition!

 admin  2018.04.18  Diverse,Trageri la sorti  640

concurs Orange

Acțiune după acțiune, oriunde aș fi! Vezi gratuit noile seriale SWAT și SEAL pe AXN  și poți câștiga un GoPro Hero 6 cu aplicația Orange TV Go.

Vezi gratuit noile seriale SWAT și SEAL pe AXN HD, cu Orange TV Go și poți câștiga prin tragere la sorți una din cele 3 camere video sport GoPro Hero 6, 4K, Black Edition.

Ia parte la acțiune după acțiune în fiecare luni, de la 22:00.

Shemar Moore, cunoscut telespectatorilor din serialul de succes Minți criminale, revine într-o nouă producție, SWAT, inspirată de serialul de televiziune și de filmul de lung metraj cu același nume. SEAL ete o dramă militară care povestește viețile profesionale și personale ale membrilor unității de elită Navy Seal.

Cum poți accesa Orange TV Go:

  • Intră pe tvgo.orange.ro de pe un calculator sau descarcă aplicația Orange TV Go pentru smartphone și tabletă din App Store sau Google Play.
  • Intră în aplicație în secțiunea Live TV și accesează canalul AXN HD folosind numele de utilizator și parola contului tău online Orange.

Traficul de date corespunzător accesării canalului va fi taxat în funcție de tariful standard corespunzător pachetului de date activat la furnizorul de internet folosit.

Dacă ai un abonament Orange Home TV prin satelit, între 16 aprilie si 28 mai 2018 ai acces la canalul AXN indiferent de pachetul tău.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Orange castiga premii GoPro Hero 6Nu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.