Acest concurs a expirat în data de 2016-10-12. Vezi concursurile active aici.
Pastreaza relatiile proaspete si poti castiga o vitrina frigorifica pentru afacerea ta!

Campania promoţională „Păstrează relațiile proaspete și poți câștiga o vitrină frigorifică pentru afacerea ta!” este organizată pe teritoriul României, în Magazinele Metro participante în perioada 21.09.2016 - 11.10.2016

Produsele participante la prezenta campanie promoţională sunt toate produsele din gamele ZUZU, ZUZU MAX, ZUZU BIFIDUS, ZUZU STORS, ALBALACT, DE ALBALACT, RARĂUL și FULGA (comercializate în Magazinele Metro Participante).

Pentru a participa la aceasta campanie promoţională, participanţii trebuie să respecte următorul mecanism:

  1. Să cumpere dintr-un magazin participant în perioada campaniei Produse Participante în valoare de minimum 100 lei (cu TVA inclus) pe aceeaşi factură fiscală;
  2. Să meargă la Serviciul de supraveghere case din magazinul în care a făcut achiziția, să prezinte factura fiscală ca dovadă a achiziţionării Produselor Participante personalului Metro de la Serviciul de supraveghere case.  După validarea facturii, reprezentantul de la Serviciul de supraveghere case va oferi participantului un talon.  Pe baza unei facturi validate, se va acorda maximum un talon. De exemplu, dacă un participant a achiziționat pe aceeași factură fiscală produse participante în valoare de 300 lei, atunci acesta va primit un singur talon.
  3. Să completeze talonul primit cu următoarele date (denumirea persoanei juridice, CUI-ul, numărul facturii fiscale, orașul, numele persoanei de contact și numărul de telefon al acesteia) și să-l introducă în urna promoțională.

Premiile care vor fi oferite în cadrul acestei campanii promoţionale sunt: 

  • 25 premii constand intr-o Vitrină frigorifică Arctic V245.

 Extragerile vor avea loc pe data de 14.10.2016, ora 16:00.