77
concursuri
active
Premii
in valoare de

674.74
miliarde de lei,
adica

674.739.387,00
RON
11588
concursuri
expirate
8
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga una din cele 20 excursii la Predeal!

 admin  2016.01.10  Vacante,Trageri la sorti  1303

concurs Europa FM

Concursul intitulat “Castiga Batalia Sexelor si Desteptarea te trimite in vacanta” se desfasoara in perioada 11 – 29 ianuarie 2016, prin intermediul postului de radio Europa FM, de luni pana vineri, in programul „Desteptarea” din intervalul orar 07:00 - 10.00.

Pentru a putea participa la concurs, ascultatorii Europa FM trebuie sa asculte programul matinal „Desteptarea” cu Vlad Petreanu si George Zafiu in fiecare zi de luni pana vineri in intervalul 07.00 –10.00. Ascultatorii trebuie sa trimita SMS la numarul 1721 (numar cu tarif normal in retelele de telefonie mobila Vodafone, Orange si Telekom), in timp de 10 minute de la anuntarea concursului, cu textul Desteptarea urmat de numele si orasul din care asculta.

Toate SMS-urile trimise si receptionate de catre Europa FM in intervalul de 10 minute vor intra in tragerea la sorti pentru selectia asultatorilor ce vor intra in direct in emisiunea Desteptarea: un barbat si o femeie. Ascultatorii selectati vor fi sunati de catre realizatorii emisiunii pentru a intra in direct si a raspunde la intrebari. Se vor adresa cate 3 intrebari de cultura generala fiecarui ascultator. Cel care raspunde corect la cele mai multe dintre intrebari va fi declarat castigator. Daca dupa epuizarea celor 6 intrebari scorul este de egalitate atunci se va continua cu intrebarile pana cand unul dintre ei greseste, acesta fiind declarat pierzator.

Premiile constau, in total, in 15 sejururi in Romania, in Predeal, Hotel Orizont 4*, pentru 2 persoane/sejur, 2 nopti cazare, mic dejun inclus, transport este individual (transportul nu este inclus in premiu), in valoare totala de 13.500 lei (cu TVA inclus).


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Europa FM castiga premii concurs Desteptarea Batalia Sexelor excursie Predeal pofta de vacanta