Acest concurs a expirat în data de 2016-03-23. Vezi concursurile active aici.
Valul de prospetime a ajuns pana in Auchan!

Campania se va desfasura in magazinele Auchan, in perioada 09.03.2016 - 22.03.2016.   

La aceasta campanie participa toate produsele din marca Dero - marca înregistrata Unilever pentru minimum 20 de spalari, produse comercializate in mod individual sau sub forma de pachete promotionale in magazinele participante.

Consumatorii care doresc sa participe la campanie au la dispozitie doua mecanisme.

Primul mecanism:

Conditia de participare la campanie prin intermediul acestui mecanism o constituie cumpararea unui produs participant Dero pentru minimum 20 de spalari in perioada campaniei, pe durata prezentei promoterilor in magazinele participante. Prin intermediul acestui mecanism se acorda ca premii, in magazinele participante, 6.700 de produse Coccolino balsam de rufe 950 ml.

Consumatorii care indeplinesc conditia de participare mentionata mai sus vor primi de la promoterul din magazin prima pe care o ofera organizatorul – un produs Coccolino balsam de rufe 950 ml. Pentru fiecare indeplinire a conditiei de participare, promoterul de la raionul de detergenti din magazin va inmana consumatorului un balsam de rufe Coccolino 950ml, pe care o va prinde cu banda adeziva pe produsul pe care acesta intentioneaza sa-l  achizitioneze. Odata ajuns la casa de marcat, participantul va achita doar produsul participant care ii da dreptul sa primeasca produsul Coccolino 950 ml oferit de organizator ca prima in cadrul acestei campanii. Premiile se acorda in limita stocului alocat fiecarui magazin participant.

Al doilea mecanism:

Conditia de participare la campanie prin intermediul acestui mecanism o constituie cumpararea unui produs participant Dero lichid sau Dero capsule pentru minimum 20 de spalari in perioada campaniei. Participantii trebuie sa pastreze bonul fiscal pentru validare.

Prin intermediul acestui mecanism se atribuie prin tragere la sorti 20 premii ce constau in cate o statie de calcat Tefal. Pentru fiecare magazin participant se acorda cate un premiu.

Consumatorii care achizitioneaza produse participante, indeplinind conditia de participare de mai sus, pot participa la tragerea la sorti de la finalul campaniei, prin introducerea in urna aflata in fiecare magazin participant, amplasata dupa casele de marcat sau in interiorul magazinelor (in prezenta promoterilor) a talonului de participare completat. Participantii vor putea completa cate un talon de participare pentru fiecare indeplinire a conditiei de participare enuntata mai sus, insa nu mai mult de 10 taloane pentru un sigur bon fiscal, chiar daca acesta indeplineste conditia de participare de mai mult de 10 ori.

Participantii trebuie sa pastreze in original bonul fiscal cu care au achizitionat produsele participante, pentru validare si atribuirea premiului in cazul in care talonul lor este extras drept castigator la tragerea la sorti.

Tragerea la sorti pentru desemnarea castigatorilor premiilor va avea loc la data de 01.04.2016 la sediul Agentiei. Extragerea taloanelor castigatoare se va face distinct pentru fiecare magazin participant, astfel, din urna fiecarui magazin va fi extras cate un talon potential castigator si cate doua rezerve. Cei 20 de potentiali castigatori ai premiilor oferite prin tragere la sorti vor fi contactati prin telefon in maximum 10 zile lucratoare de la data extragerii.