Acest concurs a expirat în data de 2017-03-01. Vezi concursurile active aici.
A inceput luna indragostitilor, cand gesturile mici duc la dragostea mare!

Promotia "I love Milka!" va incepe pe data de 01 februarie 2017, ora 00:00:00 si se va incheia in data de 28 februarie 2017, ora 23:59:59.

Produsele pe care se gaseste codul, marcate cu etichete promotionale care semnalizeaza prezenta promotiei, sunt:

  • I Love Milka "Alune" 137.5g
  • I Love Milka "Capsuni" 120g
  • I Love Milka "Alune" 110g

Ambalajul produsului impreuna cu eticheta promotionala atasata pe acesta, in original, trebuie pastrate pentru validarea premiilor. Produsele Milka participante la promotie sunt disponibile in limita stocului existent.

Pentru a participa la promotie, utilizatorii trebuie sa parcurga urmatoarele etape:

  • saa achizitioneze, in perioada campaniei minim 1 produs participant Milka;
  • sa trimita codurile promotionale prin una dintre urmatoarele doua modalitati: SMS la numarul scurt 1844 (tarif normal in retelele Orange, Vodafone si Telekom) sau online, accesand pagina www.gesturimici.ro;

In cadrul promotiei pot fi acordate urmatoarele categorii de premii:

  • 2500 x Sacosa Milka
  • 2500 x Perna Milka

Pentru fiecare premiu se va desemna anterior inceperii promotiei, in mod aleator, cate un moment castigator (definit sub forma: zi, ora, minut) si, respectiv, cate un numar de ordine asociat fiecarui moment castigator (un numar intreg intre 1 si 3). Momentele castigatoare vor fi extrase in intervalul corespunzator perioadei promotiei. Va fi desemnat castigator participantul care introduce in promotie un cod valid dupa un moment castigator si al carui numar de ordine este acelasi cu numarul de ordine corespunzator momentului castigator respectiv.