98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
18
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga una din cele 2.300 prime de primavara a cate 500 de lei sau una din cele 441.600 de doze Timisoreana!

 admin  2016.04.11  Bani,Vouchere,Trageri la sorti,Castig instant,Alimente  5200

concurs Timisoreana

Campania "Cu Timisoreana te cinstesti si prima de primavara primesti" este organizata si se desfasoara in perioada 01 aprilie 2016 - 15 iunie 2016, în judetele Alba, Arges, Arad, Bihor, Brasov, Buzau, Bucuresti, Braila, Botosani, Bacau, Cluj, Calarasi, Caras-Severin, Constanta, Covasna, Craiova, Dambovita, Dolj, Giurgiu, Galati, Gorj, Harghita, Hunedoara, Iawi, Ialomita, Maramurew, Mehedinti, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Salaj, Suceava, Sibiu, Timis, Teleorman, Tulcea, Vrancea, Vaslui, Valcea, în locatiile selectate de catre organizator, semnalizate cu materiale de comunicare.

Premiile instant se acorda in limita stocului disponibil, pe intreaga durata a campaniei.

Produsele participante in campanie sunt:

  • bere Timisoreana doza 0,5 L

Pentru a participa la prezenta campanie promotionala, participanlii trebuie sa respecte urmatorul mecanism:

  • La o bere Timisoreana doza la 0,5 L, achizitionata, consumatorul primeste un talon razuibil, care e lipit pe doza.
  • Prin razuire, pe fiecare talon devine vizibil unul dintre mesajele:
    1. "Felicitari! Ai castigat o doza!";
    2. "Mai încearca!";

În cazul în care este vorba despre un talon räzuibil cu mesajul "Felicitari! Ai castigat o doza!", consumatorul va primi pe loc, in locatie, premiul comunicat prin mesaj (o doza de Timisoreana 0,5L).

Atat taloanele razuibile care contin mesajul "Felicitari! Ai castigat o doza!", cat si taloanele razuibile care contin mesajul "Mai încearca!", pot fi completate de participanti cu datele de indentificare solicitate, daca acestia doresc sa participe la tragerea la sorti si vor fi introduse in urna din locatie, in acest scop.

Predarea / primirea premiilor (cele care constau in bere) se acorda pe loc, in locatie, in perioada 01.04.2016 - 14.05.2016, pe baza unui borderou continand datele complete de identificare ale castigatorului (nume, prenume, numar de telefon, data nasterii), semnatura de primire si premiul acordat, iar predarea-primirea premiilor constand in bani, in valoare de 500 lei, se va face, in functie de optiunea exprimata de castigator, prin transfer bancar sau mandat postal.

Atat taloanele cu mesaj de felicitari, cat si taloanele cu mesajul "Mai incearca!", introduse in urna, au dreptul de a partcipa la tragerea la sorti pentru prima de primavara in valoare de 500 lei, care va avea loc in localiile selectate, în perioada 15 mai 2016 - 15 iunie 2016.

Pentru a participa la tragerea la sorli de la sfarsitul campaniei, pentru premiile acordate prin tragere la sorli (prima de primavara in valoare de 500 lei), participantii trebuie sa completeze datele personale in campurile de pe talon: nume, prenume, adresa completa, numar de telefon, data nasterii si data completarii talonului. Taloanele completate se introduc in urna special amenajata din fiecare locatie participanta. Taloanele pot fi introduse în urna pana la data de 14 mai 2016 (inclusiv).

Premiile oferite in cadrul prezentei campanii promofionale sunt urmatoarele:

  • 441.600 x Doze Timisoreana 0,5 L
  • 2.300 x Prima de primavara - 500 lei

Tragerea la sorti pentru marele premiu va fi manuala si va avea loc in perioada 15 mai 2016 - 15 iunie 2016, in fiecare locatie participanta la promotie, din urna in care a fost depus talonul, in prezenta unui reprezentant al fiecarei locatii participanta la promotie.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Timisoreana castiga premii talon razuibil prima de primavara castiga bere concurs bereNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.