Acest concurs a expirat în data de 2017-07-16. Vezi concursurile active aici.
Incearca cele mai bune combinatii cu iaurtul grecesc, inscrie bonul pe platforma www.iaurtgrecesc.ro si castiga unul dintre cele 12 premii!

Campania promotionala "Combinatia perfecta" se desfasoara in perioada 16 mai - 15 iulie 2017.

Produsele participante la campanie sunt toate produsele din gama iaurt grecesc in urmatoarele sortimente: 0%, 2%, 10%, cu rodie si zmeura, cu coacaze, cu visine, cu mar si scortisoara, cu biscuit si cereale.

Pentru a participa la campanie, participantul trebuie sa cumpere cel putin un produs din gama iaurt grecesc, in perioada campaniei, si sa introduca pe site-ul www.iaurtgrecesc.ro, in pagina campaniei, numarul bonului fiscal ce demonstreaza achizitionarea a cel putin 1 produs participant la campanie.

Premiul campaniei consta in 10 cutii cu produse Olympus (un cos contine iaurt grecesc, sucuri naturale si feta) in fiecare saptamana in perioada 16 mai - 15 iulie 2017 si 2 premii in valoare de 1.400 euro fiecare (cei 1.400 euro reprezinta un voucher de calatorie in Grecia, care include transport, cazare, mic-dejun - care poate fi folosit pana la finalul anului 2017).

Premiul se va acorda pentru primele 10 persoane in urma tragerii la sorti, care va avea loc in fiecare luni din perioada campaniei.