Acest concurs a expirat în data de 2014-08-13. Vezi concursurile active aici.
Castiga una din cele 19 excursii in Salzburg!

Campania promotionala ”Simte-te fantastic in Salzburg!” va avea loc in perioada 01.07.2014 - 12.08.2014, urmand a fi organizata si desfasurata pe intreg teritoriul Romaniei, in toate magazinele / spatiile comerciale ce comercializeaza produsele participante.

La aceasta campanie promotioanala participa toate produsele din gama FA (cu exceptia sapunului solid si gamei 
FA Men Xtreme)
disponibile la vanzare in Magazinele Participante.

Pentru a participa la aceasta campanie promotionala, participantii trebuie sa achizitioneze din magazinele participante, in timpul perioadei de desfasurare a campaniei promotionale, minimum un produs participant si sa pastreze bonul fiscal primit, astfel incat in cazul contactarii acestora ca potentiali castigatori sa poata confirma si demonstra detinerea acestuia. 

Modalitatea de inscriere in campania promotionala consta in trimiterea prin SMS, in cadrul perioadei promotionale, la numarul 1861, a urmatoarelor informatii: „nume magazin, numarul bonului fiscal primit in urma achizitionarii a minimum un produs participant,nume si prenume” (ex. BILLA, 1628, Ion Popescu). Sunt acceptate ca valide, mesajele care contin si urmatoarele semne de punctuatie in cuprinsul acestora: punct, virgula, cratima, punct si virgula. 

  • SMS-ul poate fi expediat doar din retelele Vodafone, Orange si Cosmote, iar tariful pentru expedierea unui SMS este tarif normal, acest tarif reprezentand exclusiv taxa perceputa de catre operatorii de telefonie mobila
  • Nu se accepta trimiterea de SMS-uri care contin alte informatii decat cele de mai sus

Participantul va primi un SMS de raspuns care confirma inscrierea sa in campania promotionala sau il informeaza cu privire la faptul ca mesajul transmis este incomplet/incorect; 

Participantii au la dispozitie si o a doua modalitate de inscriere la promotie, completand aceleasi informatii, prevazute mai sus, respectiv „nume magazin, numarul bonului fiscal primit in urma achizitionarii a minimum un produs participant, nume si prenume” si numar telefon (ex. BILLA, 1628, Ion Popescu), in aplicatia dedicata concursului care poate fi accesata din pagina de Facebook „FA ROMANIA”. 

Pentru validarea premiului, participantii trebuie sa pastreze bonul fiscal care atesta cumpararea a minimum un produs participantin perioada campaniei promotionale si care are acelasi numar ca cel transmis prin SMS, ori ca cel completat pe pagina de facebook Fa Romania, pentru inscrierea in campanie. 

In cadrul prezentei Campanii promotionale se vor acorda 10  premii prin tragere la sorti organizata dupa incheierea campaniei, si anume 10 excursii in Salzburg (Austria), fiecare constând in: 

  • Cazare pentru 2 persoane in camera dubla pentru 5 nopti intr-un hotel de 4 stele, cu mic dejun inclus
  • Salzburg Card – intrari gratuite in toate punctele turistice si transport public gratuit in oras, card valabil pentru 2 persoane timp de 72 ore

Acordarea premiilor se va face prin tragere la sorti si va avea loc la sediul companiei Henkel Romania la data de 15.08.2014.