100
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.334.10
miliarde de lei,
adica

1.334.100.000,00
RON
11651
concursuri
expirate
75
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga una din cele 160.080 jucarii de colectie din plus!

 admin  01.04.2016  Jucarii,Castig instant  1873

concurs Profi

Campania "Cumperi de la noi si castigi Super Eroi" este organizată şi se desfăşoară în perioada 14 martie 2016 – 15 mai 2016 în toate magazinele Profi

În vederea participarii la campania publicitară, clienţii trebuie:

  • să achizitioneze în perioada de desfăşurare a campaniei, produse comercializate în magazinele Profi participante, a căror valoare totală sa fie de minimum 30 lei/bon fiscal (tva inclus). Bonurile fiscale emise la casa de marcat în perioada campaniei vor avea inscripţionat un cod de bare.
  • să scaneze codul de bare aferent bonului fiscal la infokiosk-ul instalat în magazin. Prin scanarea codului de bare aferent bonului fiscal clientul poate intra în aplicaţia "Cumperi de la noi si castigi Super Eroi" de pe infokiosk având şansa de a câştiga pe loc una din cele 6 jucării de colectie din pluș.
  • daca clientul achizioneaza pe bonul fiscal articole sponsor (evidentiate la raft cu indicator specific) are o sansa in plus sa ruleze aplicaţia "Cumperi de la noi si castigi Super Eroi" (in total 2 sanse de joc). în cazul în care, cu un bon fiscal pe care există unul sau mai multe articole sponsor se câştigă o jucarie de la prima şansă, a doua şansă va fi anulată.
  • să ruleze aplicaţia "Cumperi de la noi si castigi Super Eroi".
  • să păstreze bonul fiscal în orginal, în vederea eventualei validări ca şi câştigător.

Un bon fiscal este câştigător doar dacă după scanarea la infokiosk, clientul a ales 3 căsute din cele 8, şi în cele 3 căsuţe alese au apărut 3 sigle Profi identice. Cele 3 sigle Profi pot fi în oricare dintre cele 8 casuţe. Premiul constă într-o jucarie de colectie din pluş. Felul jucariei câştigate va fi indicată de aplicaţie în momentul câştigului. Numărul premiilor oferite în cadrul campaniei este de 160.080 jucării de colectie din pluş.

În cazul în care, în cele 3 casute selectate de client apar figuri diferite (in orice combinaţie de jucarii şi sigla Profi), bonul fiscal este declarat necâştigător.

În cazul în care, în cele 3 casute selectate de client apar 3 sigle Profi ca în figura de mai sus, participantul se va adresa şefului de magazin /sefului de tura în vederea validării drept câştigător şi atribuirii premiului.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Profi castiga premii DC Super Eroi castiga jucarii