Acest concurs a expirat în data de 2017-05-29. Vezi concursurile active aici.
Reincarca de pe abonamentul tau Orange un cont PrePay cu optiune sau credit de minim 5 Euro si participa la tombola zilnica pentru premiile JBL.

Reîncarcă de pe abonamentul tău Orange un cont PrePay cu opțiune sau credit de minim 5 Euro și participă la tombola zilnică pentru premiile JBL.

Poți reîncărca un cont PrePay de pe abonamentul tău:

  • Din Contul tău online, secţiunea reîncărcare PrePay urmând paşii de mai jos:
    1. Introdu numărul PrePay pe care vrei să-l reîncarci şi apasă butonul ‘confirmă’ 
    2. Alege varianta de reîncărcare şi modalitatea de plata potrivite şi finalizează tranzacţia. Poți alege între reîncărcarea contului pe loc sau reîncărcarea lunara programata poți face o programare, astfel încât în fiecare luna acel cont PrePay să fie reîncărcat automat, de pe contul tău.
    3. Pentru tombola vor fi eligibile doar reincarcarile cu plata pe factura
  • Prin apel gratuit la *100# , serviciul Selfcare, de pe abonament, urmând paşii de mai jos:
    1. Selectează Reîncărcare PrePay şi apoi butonul 1 Continuare
    2. Introdu parola Orange, alege opţiunea pe care doreşti să o activezi sau alege meniul Reîncarcă cu credit şi urmează paşii indicaţi pe ecranul telefonului. Si Si aici poți alege între reîncărcarea contului pe loc sau poți programa o reîncărcare, astfel încât în fiecare lună acel cont PrePay să fie reîncărcat automat, de pe contul tău.
  • Prin apel gratuit la numărul 200 de pe numărul de abonament şi urmează instrucţiunile robotului interactiv. La finalul tranzacţiei, vei primi un SMS pe numărul de telefon al abonamentului tău, prin care ți se va confirma că ai finalizat cu succes reîncărcarea PrePay.

Poți face o reîncărcare PrePay de pe un abonament Orange dacă :

  • au trecut 3 luni de la activarea abonamentului tău
  • nu s-a atins valoarea maximă lunară în limita căreia poți face o reîncărcare PrePay. Aceasta depinde de valoarea facturilor pe care le-ai achitat în ultimele 12 luni. Pentru a afla numărul maxim de reîncărcări pe care îl poți face lunar, poţi apela Serviciul Clienți, la numărul 300.