Diverse • Vacante • Trageri la sorti

Concurs: Castiga una din cele 10 sticle de Lenor sau un weekend pentru doua persoane la resort in Poiana Brasov!

Adăugat de concursoman în data de 2015.07.02 • 2348 vizualizări

concurs Lenor

Castiga un weekend de prospetime cu Lenor!

Noul Lenor în formula Super Concentrate oferă hainelor tale prospețime și parfum pe tot parcursul zilei, chiar și dupa 12 ore de purtare.

Pentru ca tu să ai o vară relaxată și plină de prospețime, Lenor îți oferă șansa de a câștiga una dintre cele 10 sticle de Lenor Super Concentrate sau un city break la spa

Noua formulă Super Concentrate folosește tehnologia inovatoare Freshlock pentru a-ți oferi o nouă experiență senzorială: prospețime și un parfum mai bogat chiar și după 12 ore de purtare. Tehnologia Freshlock înseamnă microcapsule de parfum cu un înveliș special care permite eliberarea treptată a parfumului. În timpul spălării, microcapsulele de parfum sunt plasate în fibra hainelor, apoi, în timpul purtării, la atingere, îmbrățișare, mângâiere, microcapsulele se sparg și eliberează parfum proaspăt.

În formula Super Concentrate, ai nevoie de doar 25ml de Lenor la o mașină de spălat plină, astfel încât, cu o sticlă de 1,35l, poți spăla de 54 de ori. De asemenea, formula Super Concentrate conține mai puțină apă, iar ambalajul conține mai puțin plastic, ceea ce înseamnă un impact redus asupra mediului.

Postează un comentariu cu răspunsul la întrebare și poți câștiga una din cele 10 sticle de Lenor sau un weekend pentru două persoane la resort în Poiana Brașov.

Pentru a putea participa la concurs, utilizatorii trebuie sa aiba cont pe www.eva.ro si sa completeze toate campurile din profil. Participa la concurs utilizatorii care au postat un comentariu in pagina concursului.

Concursul se desfășoară în perioada 2 iulie - 16 iulie 2015.

Extragerea este efectuată automat cu ajutorul calculatorului, pe 16 iulie 2015.

Premiile constau în:

  • 10 x sticlă Lenor Super Concentrate 1,45 l
  • 1 x weekend la resort în Poiana Brașov – pachetul include 2 nopți de cazare la Silver Mountain Resort & Spa cu mic dejun, acces la spa&fitness, transport cu autocarul din Bucuresti până în Poiana Brasov (sau contravaloarea în bani).

(P): Ești pregătit să câștigi? Câștigă o tabletă Lenovo TAB 4 și 2 telefoane Huawei P20!


PARTICIPA LA CONCURS