98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
22
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga una din cele 10 invitatii la seminarul de machiaj Aba Make-Up Academy!

 admin  2014.10.11  Trageri la sorti,Invitatii  1116

concurs eva.ro

Descopera tehnici, rapide, simple si de efect ce te vor ajuta sa iti evidentiezi frumusetea alaturi de Alina Brailescu, trainerul scolii de machiaj Aba make-up academy. In trei ore vei experimenta naturaletea machiajului de zi dar si senzualitatea unui machiaj de seara ca indragitul smokey eyes.

Raspunde corect la intrebare si castiga o invitatie la seminarul de machiaj sustinut de Alina Brailescu, trainer ABA Make-up Academy!

La seminarul de machiaj sustinut de make-up artistul Alina Brailescu, vei descoperi tehnici si sfaturi utile pentru realizarea corecta a unui machiaj de zi, dar si a unui machiaj de seara. Seminarul de machiaj se va desfasura joi, 30 octombrie 2014, la sediul ABA Make-up Academy de pe str. General Nicolae Dona, nr. 22-24, parter, ap. 1, Bucuresti, de la orele 18:30.


PARTICIPA LA CONCURS

seminarul de machiaj Aba make-up academyNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.