98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
23
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga una din cele 10 biciclete de munte Cross!

 admin  2015.10.10  Diverse,Trageri la sorti  5640

concurs eMAG

Dăm start aventurii!

Cumpără acum orice produs D-Link şi poţi câştiga una din cele 10 biciclete de munte Cross!

Pentru a te înscrie în tombolă trebuie să ai cel puţin o comandă plasată şi facturată in perioada 09 octombrie - 09 noiembrie 2015 (inclusiv) care să conţină un produs participant.

În cadrul tombolei participă si produsele eligibile D-Link aflate în alte promoții, însă nu vor participa și comenzile ce conțin produse resigilate.

Caştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi in termen de 15 zile lucrătoare de la data finalizării tombolei şi vor fi afişaţi in cadrul acestei pagini. Extragerea caştigătorilor se va efectua in baza numărului de comandă.

Alege acum un produs D-Link și asigură-ţi şansa de a câştiga una din cele 10 biciclete de munte Cross, ce îți va aduce o aventură de neuitat în această toamnă!


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs eMAG castiga bicicleta castiga premii concurs D-LinkNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.