77
concursuri
active
Premii
in valoare de

674.74
miliarde de lei,
adica

674.739.387,00
RON
11578
concursuri
expirate
28
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un zambet de vedeta!

 admin  2015.02.01  Beauty,Trageri la sorti  1255

concurs Revista OK!

Participă la concurs şi poţi câştiga un set White Glo pentru albirea dinților.

Înscrie-te la newsletter pe okmagazine.ro şi răspunde la întrebarea “Ce vedetă de la Hollywood are cel mai frumos zâmbet?” pe adresa de e-mail concurs@adevarulholding.ro, împreună cu datele tale de contact (nume, telefon) şi eşti înscris la tragerea la sorţi.

Premiul constă într-un set White Glo: pastă de dinţi, periuţă şi o apa de gură. White Glo prezintă o gamă de produse speciale pentru albirea dinților şi pentru igiena gurii. Formula unică de albire a fost concepută pentru a elimina uşor petele şi colorarea dinţilor cu ajutorul micro-particulelor de lustruire.

Perioada campaniei: 28 ianuarie - 8 februarie 2015. Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi şi publicaţi pe site în data de 9 februarie 2015.

Abonarea la newsletter în momentul tragerii la sorți este obligatorie! Dacă nu sunteți abonați la newsletter în momentul tragerii la sorți, premiul se invalidează și este extras un alt câştigător. Cei care sunt abonați mai vechi la newsletter participă automat la concursul nostru. Singurul lucru pe care trebuie să il mai facă este să trimită răspunsul pe email la întrebarea concursului.


PARTICIPA LA CONCURS

zambet de vedeta concurs White Glo White Glo albirea dintilor concursuri online cel mai frumos zambet Revista OK!