77
concursuri
active
Premii
in valoare de

674.74
miliarde de lei,
adica

674.739.387,00
RON
11588
concursuri
expirate
28
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un weekend romantic la munte si multe premii surpriza!

 admin  2015.02.05  Vacante,Trageri la sorti  1075

concurs Divahair

Credeai ca Ziua Indragostitilor este cel mai frumos lucru pe care sa-l astepti in luna februarie?

DivaHair si Bio-Cosmetics iti pregatesc o surpriza si mai frumoasa, care sa completeze sarbatoarea iubirii: un weekend de lux pentru tine si persoana iubita la un hotel de 5 stele din Predeal! Pentru ca stim ca vrei sa mergi la munte luna aceasta, te invitam sa afli totul despre concursul nostru!

Ce poti castiga?

Premiul cel mare al concursului este spectaculos:

  • un weekend (20 - 22 februarie 2015) pentru un cuplu norocos la Predeal, in complexul de 5 stele Comfort Suites! In pachetul pe care il poti castiga intra cazarea cu mic dejun, o cina romantica si accesul la Spa (jacuzzi, piscina si sauna). Nu iti poti refuza un asemenea rasfat!

Iar aceasta nu este singura miza a concursului Bio-Cosmetics.

Participa zilnic, in perioada 2 - 12 februarie 2015, si poti castiga unul din cele 10 pachete surprinzatoare ce contin un rimel Benecos Natural Mascara Maximum Volume, o trusa de farduri de pleoape Natural Quattro 001, un lac de unghii Benecos in culoarea anului 2015, nuanta Cherry Red si un CD cu ultimul album Cvartet Anima, „String, Camera, Action".

Cum poti castiga?

Pentru a intra in cursa pentru premiul cel mare trebuie sa te abonezi la Newsletter-ul Bio-Cosmetics.

Nu uita ca perioada de desfasurare a concursului este 2 - 12 februarie, iar tu te poti inscrie pentru unul din cele 10 premii Bio-Cosmetics in fiecare zi. Echipa DivaHair va selecta in fiecare zi un castigator, iar castigatorul marelui premiu va fi ales de catre reprezentantii Bio-Cosmetics din randul abonatilor la Newsletter.


PARTICIPA LA CONCURS

Ziua Indragostitilor Ziua Indragostitilor 2015 concurs Valentine's Day Valentine's Day 2015 concursuri online weekend romantic la munte