Acest concurs a expirat în data de 2015-02-13. Vezi concursurile active aici.
Sarbatoreste iubirea la Predeal cu Bio-Cosmetics!

Credeai ca Ziua Indragostitilor este cel mai frumos lucru pe care sa-l astepti in luna februarie?

DivaHair si Bio-Cosmetics iti pregatesc o surpriza si mai frumoasa, care sa completeze sarbatoarea iubirii: un weekend de lux pentru tine si persoana iubita la un hotel de 5 stele din Predeal! Pentru ca stim ca vrei sa mergi la munte luna aceasta, te invitam sa afli totul despre concursul nostru!

Ce poti castiga?

Premiul cel mare al concursului este spectaculos:

  • un weekend (20 - 22 februarie 2015) pentru un cuplu norocos la Predeal, in complexul de 5 stele Comfort Suites! In pachetul pe care il poti castiga intra cazarea cu mic dejun, o cina romantica si accesul la Spa (jacuzzi, piscina si sauna). Nu iti poti refuza un asemenea rasfat!

Iar aceasta nu este singura miza a concursului Bio-Cosmetics.

Participa zilnic, in perioada 2 - 12 februarie 2015, si poti castiga unul din cele 10 pachete surprinzatoare ce contin un rimel Benecos Natural Mascara Maximum Volume, o trusa de farduri de pleoape Natural Quattro 001, un lac de unghii Benecos in culoarea anului 2015, nuanta Cherry Red si un CD cu ultimul album Cvartet Anima, „String, Camera, Action".

Cum poti castiga?

Pentru a intra in cursa pentru premiul cel mare trebuie sa te abonezi la Newsletter-ul Bio-Cosmetics.

Nu uita ca perioada de desfasurare a concursului este 2 - 12 februarie, iar tu te poti inscrie pentru unul din cele 10 premii Bio-Cosmetics in fiecare zi. Echipa DivaHair va selecta in fiecare zi un castigator, iar castigatorul marelui premiu va fi ales de catre reprezentantii Bio-Cosmetics din randul abonatilor la Newsletter.