Acest concurs a expirat în data de 2015-02-11. Vezi concursurile active aici.
Radio 21 si Leo Holidays te ajuta sa-ti surprinzi jumatatea cu un super cadou de Valentine’s Day.

Radio 21 și Leo Holidays te ajută să-ți surprinzi jumătatea cu un super cadou de Valentine’s Day –  un weekend romantic la hotel Mistral 4* din Balcic, în perioada 13 - 15 februarie 2015.

Poți fi unul din cei doi câștigători pe care-i vom desemna, prin tragere la sorți, pe 11 februarie 2015!

Scrie într-un comentariu declarația ta de dragoste pentru persoana iubită și trimite un email la concurs@radio21.ro cu numele complet și numărul tău de telefon, pana pe 10 februarie 2015, pentru a valida participarea (și pentru a putea fi contactat, în caz că vei fi câștigător). Nu uita să-i dai „tag” jumătății tale în postare, să știm că există și că simte la fel pentru tine.

Hotelul se află pe faleză în imediata apropiere a portului turistic. Facilități hotel: toate camerele sunt decorate în culori calde și au vedere la mare. Sunt dotate cu: aer condiționat, televiziune prin satelit, uscător de par, baie proprie, telefon cu acces internațional și minibar. Hotelul are lobby-bar, restaurant cu zonă în aer liber, sală de conferințe, aer condiționat în spațiile publice, seif, curățătorie de haine, room-service și internet.

Servicii incluse în pachet:

  • 2 nopți cazare cu mic-dejun,
  • cina romantică în seara de 14 februarie,
  • check out late în ziua plecării,
  • welcome gift: sticla de vin și fructe în cameră,
  • acces Wi-fi gratuit