Acest concurs a expirat în data de 2015-02-10. Vezi concursurile active aici.
Traieste momente.cool cand iubesti.

În februarie, momente.cool vin din inimă.

Arată lumii cum te distrezi împreună cu jumătatea ta și puteți câștiga un weekend romantic la Predeal, în perioada 13 - 15 februarie. Urcă pe site cea mai .cool poză în care apăreți împreună și aplică-i un filtru foto din listă. După ce e aprobată, intri automat în tragerea la sorți.

Campania este valabilă în perioada 04.02.2015 - 10.02.2014.

Pentru a participa și pentru a intra în posesia unui premiu, fiecare participant trebuie să respecte următorul mecanism:

  • a) Să creeze un cont nou în momente.cool (fie utilizând adresa de email, fie să se înregistreze cu contul de Facebook) sau să se înregistreze cu un cont deja existent în momente.cool;
  • b) Să încarce o poză în pagina campaniei cu un moment reprezentativ petrecut alaturi de persoana iubita Un membru al platformei poate participa o singură dată în tragerea la sorți efectuate pentru premiile din Campanie.

Premiile oferite sunt:

  • Excursie Predeal – Hotel Predeal Comfort Suites Pentru 2 persoane, cazare 2 nopți, o camera dubla

În data de 11.02.2015, va avea loc o tragere la sorți, dintre toți utilizatorii care, în perioada Campaniei, au respectat toate condițiile de participare. Tragerea la sorți pentru desemnarea câștigătorului se va efectua electronic și va avea loc la sediul Kubis Interactive prin serviciul online randompicker.com. Câștigătorii vor fi afișați pe momente.cool pe data de 11.02.2015 în cadrul paginii de Campanie.