Acest concurs a expirat în data de 2015-02-14. Vezi concursurile active aici.
Te iubesc pentru ca.........

Campania intitulata “Cu Europa FM mergi intr-un Weekend de VIS la.... Paris!” se desfasoara in perioada 07 - 13 februarie 2015, prin intermediul postului de radio Europa FM, de luni pana duminica, pe parcursul tuturor emisiuniilor.

Pentru a putea participa la concurs, ascultatorii Europa FM trebuie sa asculte programele postului Europa FM si sa trimita un SMS la numarul 1721 (SMS cu tarif normal, valabil in retelele de telefonie mobila Vodafone, Orange si Telekom), un mesaj care incepe cu “Te iubesc pentru ca.........” (ex SMS: Te iubesc pentru ca asculti Europa FM in fiecare zi)

Sunt inscrisi in concurs doar participantii care au trimis sms-uri valide, ce au fost receptionate de catre Europa FM, incepand din 07 februarie pana pe 13 februarie 2015 la ora 09.00 a.m.

In perioada 07 - 13 februarie 2015, de luni pana duminica, ascultatorii care s-au inscris in concurs prin SMS vor participa la marea tragerea la sorti, din data de 13 februarie 2015 in programul matinal “Desteptarea” cu George Zafiu si Vlad Petrenu in intervalul orar 09:00 – 10:00, prin intermediul unui soft specializat si pot castiga un Weekend la Paris pentru 2 persoane.

Castigatorul marelui premiu va fi selectat prin tragere la sorti dintre toti participantii care au trimis sms-uri valide si receptionate de catre Europa FM. Acesta va fi sunat in direct in timpul emisiunii Desteptarea. 

Premiul acordat de catre Organizator consta intr-un weekend (2 nopti cazare) plus transport la Paris pentru 2 persoane. Nu include tranfer aeroport-hotel si hotel-aeroport si nici mese. Valoarea totala a premiilor este de maximum 3.150 lei cu tva inclus.

Castigatorul va fi contactat de catre un reprezentant Europa FM, in termen de maxim 5 zile lucratoare de la castigarea premiului, pentru a primi toate detaliile necesare validarii premiului.