Acest concurs a expirat în data de 2016-11-16. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un Voucher de vacanta sau una din cele 58 carucioare pentru cumparaturi sau una din cele 200 Umbrele elegante

Campania promotionala "S-auzim de bine" se desfasoara in cadrul tuturor farmaciilor si drogheriilor apartinand grupului Ecofarmacia, in perioada 10 octombrie 2016 - 15 noiembrie 2016.

In cadrul campaniei promotionale clientii care achizitioneaza produse din cadrul Farmaciei participante si care, la momentul achizitionarii acestora, prezinta farmacistului Cardul Ecofarmacia, vor primi un talon de participare la tombola, la care va fi atasat un cupon prin care participantul va trebui sa transmita un mesaj de bine destinat Ecofarmaciei.

Talonul va trebui completat integral cu datele exacte de identificare ale participantului, adresa si numar de telefon, numarul si data bonului fiscal si strada si localitatea Farmaciei participante in care a depus talonul si a postat mesajul de bine. Talonul completat va trebui depus in urna amenajata si inscriptionata ca atare pana cel tarziu in data de 15.11.2016.

Urmatoarele premii vor fi acordate in cardul campaniei:

  • Categoria Premii din farmacia ta: 58 de carucioare pentru cumparaturi;
  • Categoria Premii bune pentru vreme rea: 200 de Umbrele elegante cu maner curbat din lemn;
  • Marele Premiu: un Voucher de vacanta constand intr-un weekend pentru doua persoane la Hotel Danubius Health Spa Resort Sovata**** din Sovata. jud. Mures.

Tragerea la sorti va avea loc in data de 22 noiembrie 2016.