Acest concurs a expirat în data de 2014-09-13. Vezi concursurile active aici.
Descopera Romania si castiga o vacanta de 4 stele!

Concursul “Descoperă România şi câştigă o vacanţă de 4 stele!” se deruleaza in perioada  27 august – 12 septembrie 2014 si va fi denumit in continuare Concurs. Concursul are valabilitate pe intreg teritoriul Romaniei.

Utilizatorii se pot inscrie in Concurs, astfel:

  • completeaza corect si complet datele solicitate in primul ecran al quiz-ului (nume, e-mail, numar de telefon)
  • confirma in quiz ca este de acord cu prezentul Regulament de concurs
  • confirma abonarea la newsletter-ul zilnic Descopera.ro atat din quiz cat si din mail-ul de confirmare pe care-l va primi de la Organizator (daca este deja abonat la newsletter, nu i se va mai trimite mail de confirmare si va continua sa primeasca un singur newsletter zilnic)
  • da LIKE paginilor de Facebook Descopera.ro si Pensiunea Aqua Villa (daca nu este deja fan al acestora)
  • raspunde corect si contra cronometru la intrebarile de concurs pentru a acumula un punctaj cat mai mare in Clasamentul de concurs pana pe data de 12 septembrie 2014, ora 12:00.

Premiile concursului vor fi acordate utilizatorilor care se claseaza in Top 4 cele mai bune punctaje in data de 12 septembrie 2014, ora 12.00.

Utilizatorii pot completa mai multe quiz-uri pe parcursul concursului, dar punctajele obtinute nu se vor cumula, in Clasamentul de concurs fiind inregistrat doar quiz-ul la care se obtine cel mai bun punctaj.

Organizatorul va oferi 4 premii in cadrul Concursului, astfel:

  • Locul 1: va primi un weekend pentru 2 persoane la Pensiunea Aqua Villa 4* din Maliuc, Delta Dunării. Se asigura 2 nopti de cazare in datele de 19 si 20 septembrie 2014,  3 mese / zi si transportul din Tulcea pana la pensiunea Aqua Villa si retur. Valoarea premiului este de 580 lei cu TVA
  • Locurile 2, 3 si 4 vor primi cate un trollere Magellano Breeze, cu 4 roti, de diverse culori. Valoarea unui troller este de 315 lei cu TVA.

Organizatorul nu va oferi castigatorilor contravaloarea premiilor in bani.

La finalul concursului, Organizatorul va desemna castigatori utilizatorii distincti care au obtinut cele mai mari 4 punctaje din Clasamentul de concurs pana pe 12 septembrie 2014, ora 12:00 si care respecta toate cerintele prezentului Regulament. Unicitatea castigatorilor va fi verificata pe baza actului de indetitate.