101
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11652
concursuri
expirate
16
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un weekend pentru 2 persoane la Paris, 3 schimbari de look si 5 pachete cu produse The One!

 admin  2018.10.03  Beauty,Diverse,Vacante,Trageri la sorti,Invitatii  439

concurs Oriflame

Produsul participant este parfumul "Eclat Mon Parfum" achizitionat incepand cu aparitia catalogului 14. Participantii se pot inscrie in cadrul campaniei incepand cu data in perioada campaniei 02 octombrie – 31 octombrie 2018. Aceasta se va desfasura exclusiv prin intermediul site-ului www.vacantainstiloriflame.ro. 

Pentru a se inscrie in campanie, participantul trebuie sa achizitioneze orice produs participant, in perioada Catalogului 14, respectiv in perioada 02 octombrie – 22 octombrie 2018, sa inscrie codul unic, pe pagina www.vacantainstiloriflame.ro, care este inscriptionat pe talonul razuibil pe care participantul il primeste in momentul achizitiei produsului participant, in perioada de desfasurare a campaniei, si sa completeze formularul de inscriere, integral.

Un participant poate inscrie mai multe coduri promotionale, in functie de cate produse participante a achizitionat, in acest fel marindu-si sansele pentru castigarea prin tragere la sorti a marelui premiu oferit in cadrul campaniei.

Participantii sunt obligati sa pastreze dovada achizitionarii produsului participant inscris in cadrul campaniei (talonul razuibil). Talonul trebuie sa aiba un cod promotional valabil si inscris in perioada campaniei, respectiv 02.10.2018 – 31.10.2018.

In cadrul campaniei vor fi acordate urmatoarele premii:

  • 1x Weekend pentru 2 persoane la PARIS
  • 3x Schimbare de look! Machiaj şi coafură
  • 5x Pachet cu produse The ONE

La aceasta campanie pot participa persoanele fizice, cu varsta de minim 18 ani impliniti pana la data inscrierii in campanie, cetateni romani cu domiciliul/resedinta stabila in Romania, care acceptă condiţiile prezentului regulament.  Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu site-ul Concursoman.ro. Pentru mai multe detalii consultă regulamentul oficial complet.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Oriflame castiga premii www.vacantainstiloriflame.ro Eclat Mon ParfumNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.