Acest concurs a expirat în data de 2018-11-01. Vezi concursurile active aici.
Sarmul sau unic, aerul romantic, luminile infinite. Bucura-te de inspiratia Parisului si castiga un city break dedicat tie si unei persoane dragi!

Produsul participant este parfumul "Eclat Mon Parfum" achizitionat incepand cu aparitia catalogului 14. Participantii se pot inscrie in cadrul campaniei incepand cu data in perioada campaniei 02 octombrie – 31 octombrie 2018. Aceasta se va desfasura exclusiv prin intermediul site-ului www.vacantainstiloriflame.ro. 

Pentru a se inscrie in campanie, participantul trebuie sa achizitioneze orice produs participant, in perioada Catalogului 14, respectiv in perioada 02 octombrie – 22 octombrie 2018, sa inscrie codul unic, pe pagina www.vacantainstiloriflame.ro, care este inscriptionat pe talonul razuibil pe care participantul il primeste in momentul achizitiei produsului participant, in perioada de desfasurare a campaniei, si sa completeze formularul de inscriere, integral.

Un participant poate inscrie mai multe coduri promotionale, in functie de cate produse participante a achizitionat, in acest fel marindu-si sansele pentru castigarea prin tragere la sorti a marelui premiu oferit in cadrul campaniei.

Participantii sunt obligati sa pastreze dovada achizitionarii produsului participant inscris in cadrul campaniei (talonul razuibil). Talonul trebuie sa aiba un cod promotional valabil si inscris in perioada campaniei, respectiv 02.10.2018 – 31.10.2018.

In cadrul campaniei vor fi acordate urmatoarele premii:

  • 1x Weekend pentru 2 persoane la PARIS
  • 3x Schimbare de look! Machiaj şi coafură
  • 5x Pachet cu produse The ONE

La aceasta campanie pot participa persoanele fizice, cu varsta de minim 18 ani impliniti pana la data inscrierii in campanie, cetateni romani cu domiciliul/resedinta stabila in Romania, care acceptă condiţiile prezentului regulament.  Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu site-ul Concursoman.ro. Pentru mai multe detalii consultă regulamentul oficial complet.