Acest concurs a expirat în data de 2015-03-01. Vezi concursurile active aici.
Antena Stars te trimite la munte.

Concursul “Antena Stars te trimite la munte” se va desfasura in perioada   12 ianuarie 2014 – 28 februarie 2014dupa cum urmeaza:

  • Pasul 1 – Inregistrarea in concurs

Pentru inregistrare participanţii trebuie să urmareasca emisiunile Star Matinal, difuzat intre orele 9:00 si 12:00 si sa acceseze paginile de facebook ale emisiunii Star Matinal, să citească Regulamentul de concurs si, in situatia in care opteaza pentru incriere la concurs, sa parcurga cumulativ in perioada de desfasurare a Concursului urmatoarele etape:

  1. Isi face un selfie in care sa se vada ca se uita la tv la Star Matinal;
  2. Trimite “selfie”-ul pe pagina de facebook a emisiunii Star Matinal;  
  3. Fotografia cea mai interesanta va fi premiata cu un week-end la munte la hotel Belvedere, doua nopti cu mic dejun inclus;

Fotografia trebuie sa ii apartina participantului, nu trebuie sa incalce drepturile de autor si/sau conexe, nu trebuie sa aiba continut obscen, pornografic, calomnios, politic, discriminatoriu sau sa instige la violenta.

  • Pasul 2 – Acordarea premiilor

In concurs vor fi 3 castigatori pe saptamana. Anuntarea castigatorilor va avea loc in ziua de miercuri din fiecare saptamana, prin afisarea numelui acestuia pe pagina de concurs.  Dupa desemnarea castigatoarilor, acestia vor fi contactati prin intermediul contului de facebook. 

Premiile  acordate in acest concurs sunt urmatoarele:

  • 1 weekend la munte, doua zile de cazare la Hotel Belvedere din Predeal, vineri si sambata, cu mic dejun inclus. Servicii incluse: acces la Jacuzzi, fitness, sauna, parcare, wi-fi