101
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11652
concursuri
expirate
28
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un weekend la fabrica Yaris din Valenciennes, Franta!

 admin  2014.10.06  Vacante,Trageri la sorti  1345

concurs Toyota

Este timpul sa iti antrenezi vocea pentru un test drive cu cantec! Vino la Yaris Karaoke Festival, desfasurat in showroom-urile Toyota si castiga o experienta unica Behind the Scenes in Franta!

Vino pana pe 10 noiembrie 2014 in showroom-ul Toyota din orasul tau, ia parte la evenimentul „Porti Deschise” si pune-ti numele pe lista celor care sunt fericiti la volan si geniali oriunde!

Ce trebuie sa faci:

  1. Treci in linie pentru primul test drive cu cantec. Urca pe scena Yaris Karaoke Festival in showroom-ul Toyota din orasul tau si arata-le tuturor cat de geniali sunt fanii Yaris.
  2. Ocupa-ti locul in tragerea la sorti. Fa-ti poze, filmeaza-te, straluceste pe scena Yaris Karaoke Festival si urca materialele din showroom in contul tau.
  3. Dubleaza-ti sansele de castig. Invita-ti prietenii sa iasa in fata scenelor Yaris Karaoke Festival, pentru ca orasul vostru sa castige. Daca cel putin un prieten raspunde provocarii tale, sansele tale de castig se dubleaza!

Cum acumulezi puncte:

  • 1 - la inscriere
  • 5 - pentru fiecare poza
  • 10 - pentru fiecare video
  • 1 - daca iti inviti prietenii in competitie
  • 5 - pentru fiecare prieten ce ti-a acceptat invitatia

Cum participi:

Pentru ca materialul foto sau video uploadat sa fie eligibil pentru competitie, acesta trebuie sa fie realizat in noul Toyota Yaris 2014 (in showroom-ul Toyota din orasul tau sau in cadrul unui test-drive).

Ce castigi:

Premiul oferit consta intr-o experienta Behind the Scenes all-inclusive (transport, cazare, masa) de un weekend la fabrica Yaris din Valenciennes, Franta, acolo unde vei descoperi secretele din spatele automobilului genial oriunde.


PARTICIPA LA CONCURS

Yaris Karaoke Festival concurs Toyota fabrica Yaris Valenciennes Franta concursuri cu premii concursuri online porti deschiseNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.