Acest concurs a expirat în data de 2014-11-11. Vezi concursurile active aici.
Este timpul sa iti antrenezi vocea pentru un test drive cu cantec!

Este timpul sa iti antrenezi vocea pentru un test drive cu cantec! Vino la Yaris Karaoke Festival, desfasurat in showroom-urile Toyota si castiga o experienta unica Behind the Scenes in Franta!

Vino pana pe 10 noiembrie 2014 in showroom-ul Toyota din orasul tau, ia parte la evenimentul „Porti Deschise” si pune-ti numele pe lista celor care sunt fericiti la volan si geniali oriunde!

Ce trebuie sa faci:

  1. Treci in linie pentru primul test drive cu cantec. Urca pe scena Yaris Karaoke Festival in showroom-ul Toyota din orasul tau si arata-le tuturor cat de geniali sunt fanii Yaris.
  2. Ocupa-ti locul in tragerea la sorti. Fa-ti poze, filmeaza-te, straluceste pe scena Yaris Karaoke Festival si urca materialele din showroom in contul tau.
  3. Dubleaza-ti sansele de castig. Invita-ti prietenii sa iasa in fata scenelor Yaris Karaoke Festival, pentru ca orasul vostru sa castige. Daca cel putin un prieten raspunde provocarii tale, sansele tale de castig se dubleaza!

Cum acumulezi puncte:

  • 1 - la inscriere
  • 5 - pentru fiecare poza
  • 10 - pentru fiecare video
  • 1 - daca iti inviti prietenii in competitie
  • 5 - pentru fiecare prieten ce ti-a acceptat invitatia

Cum participi:

Pentru ca materialul foto sau video uploadat sa fie eligibil pentru competitie, acesta trebuie sa fie realizat in noul Toyota Yaris 2014 (in showroom-ul Toyota din orasul tau sau in cadrul unui test-drive).

Ce castigi:

Premiul oferit consta intr-o experienta Behind the Scenes all-inclusive (transport, cazare, masa) de un weekend la fabrica Yaris din Valenciennes, Franta, acolo unde vei descoperi secretele din spatele automobilului genial oriunde.