Acest concurs a expirat în data de 2014-11-29. Vezi concursurile active aici.
Rezerva-ti cinci minute din timpul tau si completeza formularul.

Spune-ne unde iti petreci vacanta de iarna si poti castiga doua nopti de cazare in Odorheiu Secuiesc!

In curand incepe sezonul vacantelor de Craciun cu cei dragi! Ce ar fi mai frumos decat un weekend in doi admirand peisajele secuimii si degustand mancarea delicioasa din zona?

Villa Vitae Wellness & Spa este un hotel intim, cu numai 9 camere duble, aflat in mijlocul unei gradini de doua hectare. Are restaurant propriu cu mancare traditionala romaneasca, din zona secuimii, si o zona de spa cu piscina si bazine cu apa minerala de la Baile Seiche. Detalii suplimentare despre hotel, gasiti si aici.

Cum poti participa la concurs?

Simplu. Rezerva-ti cinci minute din timpul tau si completeza formularul pana la data de 28 Noiembrie 2014.

Dupa incheierea concursului, premiul va fi acordat prin tragere la sorti dintre toti participantii inscrisi in competitie. Castigatorul va fi anuntat pe blog, Marti, 2 Decembrie 2014.

Voucher-ul de cazare este valabil pana pe 10 Aprilie 2015, iar perioada in care poate fi folosit va fi stabilita de comun acord cu Villa Vitae Wellness & Spa. Valoarea voucher-ului este de 640 RON si include cazarea pentru doua nopti, doua persoane, cu demi-pensiune si acces la zona de spa. Voucher-ul nu este valabil in perioada sarbatorilor de iarna.