Acest concurs a expirat în data de 2015-06-23. Vezi concursurile active aici.
O piesa de teatru deosebita cere o experienta deosebita.

Campania se va desfasura in perioada 12 iunie – 22 iunie 2015.

Concursul se desfasoara pe pagina de Instagram Staropramen si pe website staropramen.com. In fiecare zi incepand din 12 iunie si pana pe 22 iunie, pe pagina Instagram Staropramen se va posta zilnic cate o replica pe care cei care o vad sunt invitati sa o mimeze si sa o filmeze urmand a uploada filmul astfel rezultat, cu hashtag #MaiMultDeLaSpectator. La final, Staropramen, va aduna toate montajele si le va face publice sub forma unui film mut, post event. Un juriu format dintr‐un actor, un reprezentant V8 si un reprezentant Bergenbier SA, va selecta cel mai bun video inscris in competitie si il va premia cu un weekend la FITS 2015.

In cadrul acestei Campanii, Organizatorul ofera urmatoarele premii:

  • Pachet turistic 2 persoane la FITS 2016 ce include: cazare, demipensiune, transport pana la Sibiu in limita a 1000 km dus intors si 5 bilete de acces la spectacolele de teatru    

Extragerea castigatorilor va avea loc la data de 23 iunie 2015 iar montajul final al castigatorului va fi gata pana cel tarziu 15 iulie 2015. Castigatorii vor fi anuntati in timp de 5 zile lucratoare de la data validarii castigatorilor.