Acest concurs a expirat în data de 2016-04-01. Vezi concursurile active aici.
Descopera noua colectie Yaris Bi-Tone si castiga!

Inscrie-te la un test drive plin de rafinament alaturi de Yaris. Testeaza-l si poti castiga prin tragere la sorti un weekend intreg alaturi de noul Yaris Bi-Tone sau una dintre cele 22 de genti marca Giuka din colectia speciala destinata versiunii Bi-Tone, elegante si potrivite cu stilul tau.

Promotia este organizata si desfasurata pe intreg teritoriul Romaniei, va incepe pe data de 18.02.2016 ora 13:00 si va dura pana la 31.03.2016, ora 17.00.

Urmeaza pasii de mai jos:

  1. Inscrie-te la test drive din formularul alaturat sau direct din showroom.
  2. Testeaza modelul Yaris si fa-ti o poza in showroom alaturi de el, de preferat in versiunea Bi-Tone, impreuna cu un accesoriu potrivit in 2 culori! Daca vei alege pentru vizita la showroom o tinuta in una din cele 3 combinatii de 2 culori, in spiritul modelului, vei avea sanse sporite de castig!
  3. Intoarce-te pe aceasta pagina si incarca poza in formular. Asta-i tot!

In cadrul promotiei pot fi acordate urmatoarele premii:

  • Premiul cel mare oferit prin tragere la sorti: un weekend (de vineri pana luni ora 10:00) de Test Drive cu Toyota Yaris Bi-Tone, cu combustibil inclus (un plin).
  • Premii secundare oferite prin tragere la sorti: 22 x genti elegante. Este alocat un premiu pentru fiecare showroom Toyota.

Premiile vor fi acordate prin tragerile la sorti ce vor avea loc pe data de 05.04.2016. Participantii care au fost desemnati castigatori vor fi anuntati printr-un email pana pe data de 08.04.2016.